Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Emniyet*Gücü44 tarafından 29 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Relax moderatör ,önceki dönemlerde demekki oyunu takip edemediğin ap açık ortada özgürlük 2 gün arayla çıksa bile karaborsada miço alınabilir durumda, sadece oyuncuları baştan savacak bir şekilde cevap vermek yerine neler yapabilirim, ve ne gibi yetkililerime iletebilirim diye çözüm arayabilirsiniz , ayrıca açıklayıcı bir cevap değilki , konuyu kapatıyorsunuz.

2. hesabında hiç olmayan ve almayanlarda görünüyor. geçengün aldığımız için bizde gözükmüyor

3. Moderotor dedigin kisi sen ben gibi insan o sadece foruma yazi yazar baska bi yetkisi yokki buna laf anlatmaya gerek yok yani tek dedikleri sey support ekibe yazın yetkileri yok hicbirseye

4. yakup şrn asıl , ulaşılması gereken yere ulaşsın , gerisi gelir

5. Şöyle bir durum var hesabında 20 gün miço var diyelim. Bu miçoyu paket ve yağmacıdan aldın. Eğer sen karaborsadan 7 günlük alırsan, 27 gün olucak ve 7 gün boyunca herhangi bir özgürlük çıkarsa karaborsada görünmicek. Görünmesi için karaborsadan aldığın miçonun süresinin dolmasını beklemen lazım. Olay tamamen bundan ibaret. İyi forumlar :)

6. güzel kardeşim bizde biliyoruz ama ben karaborsa ,ve yağmacı kararborsasından 29 güne tamamladım, tekrar 2 gün sonra özgürlük çıktı, ben yine alabildim karaborsadan 1 günlük ve 30 a tamamladım, şuanda aynı şekilde geminde olsa bile 30 gün olmadığı için o miçonunn özgürlükte bulunan kara borsada bulunması gereklidir.

7. milletler topluluğu paralı askerini de 3 gün evvel almıştık yine karaborsada mevcut ..

8. Canım kardeşim 2. seviye paralı askeri 24/1 den alabiliyosun rahatlıkla. Ulaşılmaz birşey değil. Ama miço özel öğe ;)

9. anlayışına hayran kaldım. yazmak için yazma kardeşte değiliz yaşım 52 burada belirttiğimiz çıkmamasına mazeret gösterenlere cevaptı . oluru varsa niçin olur üzerinden gidilmiyor diye serzenişte bulunuyoruz. saygılar

10. Yazmak için yazmıyorum. Oluru olsaydı zaten olurdu. Moderatör cevabını vermiş, anlaşılmamış bende anladığım kadarıyla anlattım. Olay bu, kolay gelsin.

11. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Moderatör arkadaşımız bu gibi soruları Forum Ekibine sorarak cevaplar ve konuyu kilitler.Siz cevaptan tatmin olmadığınız durumda Destek Ekibine sorabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.