Miço Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HurricaneyX tarafından 6 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

miçonun oyundan kaldırılması haksızlık değil mi ?

1. evet

2. hayır

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Konu ile alakalı bir bilgi bulunmamakta. Bilgi gelirse forumda duyurusu yapılır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

2. ne zaman kalktı? miçolar kalktı yerine bir şey geldi mi? hala miçosu olanlar olup, kullanan var mı? 4 gün oyuna giremedik son defa miçomuzu yenileyemedik.

Son düzenlenen: 1 May 2018
  3. ozican2525

ozican2525 User

Cuma gelen yama ile beraber miço oyundan kaldırıldı.Şuan elinde miço olan oyuncular aynı şekilde devam ediyor.Önümüzdeki zamanlarda miçonun yerini ne alacağı hakkında bir bilgi yok, bekleyip göreceğiz.Miçonun kalktığı haberi görmek için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Selâm

Değişiklik: Miço oyundan tamamen kaldırılacaktır.(Hesabınızda bulunan miçoyu süresi dolana kadar kullanmanız mümkün olacaktır)

Bu değişiklik Cuma günü gelmiştir. Miço yerine gelecek sistem hakkında ise , henüz bir bilgi bulunmamakta.

Saygılarımla.

5. yıllardır oyunda olan miçoyu oyunculara sormadan oyundan kaldırıyorsunuz ve acımasız olan şu ki atış sürelerimiz yükselecek yanı bu akıl ve mantığa uygun bir şey değil o kadar da acımasız olmayın miçoyu geri ekleyin

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

Kaldırdıklarına göre atış süresini kısaltacak yeni bir item veya buff hazırlamışlardır muhtemelen ödeme paketi olarak çıkacaktır oda;):rolleyes:

7. воины

воины User

14 liraya 30 günlük miço satışta zaten mürettebat paketinde

8. ozican2525

ozican2525 User

Yeni miçoyu paradan ziyada taç ile yapabilirler gibi geliyor bana inşallah paralı bir item olarak sunulmaz oyuna.Bekleyip göreceğiz.

NightWish66 bunu beğendi.
  9. Oyunda bir değişiklik yapılacağı zaman hakkaniyetli olmak gerekiyor.Miçoyu yeni alan bir kişi en az 14 gün top hızı düşmeden devam ediyor.Miçonun süresi biten oyuncular ise beklesinler dursunlar atış hızı düşmüş gemiyle.Bu şekilde etkinliklerde kasma işi atış hızı düştüğü için yarı yarıya düşüyor.Bunu yaparken diğer oyuncuları'da düşünüp her ne yapacaksanız miçoları kaldırır kaldırmaz alternatifini'de sunmak zorundasınız.Bekletmek-Beklemek çok saçma sayın Seafight yetkilileri her yaptığınız değişiklik para için bunu epeyden beri biliyoruz alıştıkta artık ama en azından teknik alt yapınızı'da düzeltseniz bence hiç fena olmaz diyorum.

[ASİL]COMMANDER ve Feminazi bunu beğendi.
  10. arkadaş adan oyuncuları keriz olarak görüyor ben herşeyi para yapayım nede olsa bunlar alırlar oyun 1 gün kimse oynamasına bakalım yapacaklarmı böyle

11. benım miço bıttı şuan rahat kestıgım npc yı şuan kesemıyorum ne yapmam lazım

12. miconun yerine ne gelecek bilgisi olan var mı ?

13. 2 gün miçom kaldı ,2 gün sonra ne olacak? Miço kalktı ama hiç açıklama yapan olmadı?

14. para verip alıcaz sanırım:)

15. urungubeğ

urungubeğ User

oyunu yönetenlerde sorumluluk yokki adam gibi kimse bilmiyor neyin ne olacagını

[hayaletajan] bunu beğendi.
  16. bekleyelim mutlaka cvp gelecektir:)

17. Selam,

Konu ile alakalı henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Eğer bize bir bilgi ulaşırsa ,sizlerle paylaşılır.

Saygılarımla.

18. farukalp47

farukalp47 User

miçolar kaldırıldı miço sayısı az olan kesimlerin ki buan bende dahilmi miçolarımız bitti ve atış sürelerimiz 2.7 lerden 3.7 lere yükseldi oyuna yaptığınız yenilik için önceden böyle bir yama yapılacağı yama çalışmaları başlığı altında yayınlanmadı diğer oyuncular gibi bizde miço alalım sürpriz oldu ayrıca bu durumun böyle sürmeyeceğini oyun yöneticileri de farkındadır umarım balyoz kullanan oyuncular 5 saniye gibi bir atış süresi olması oyunun sıkıcı olmasını sağlamıştır bütün oyuncuların benim gibi düşündüğü kanısındayım bunu da oyun geri kalan büyük kısmı gibi p2w yapacaksınız gibi görünüyor ayrıca yerini dolduracak bir şey gelmeden bir özelliği kaldırmak kadar saçma ve uğraşılmamış bir iş olduğu aşikar iyi forumlar arkadaşlar

19. Selam,

Değişiklik: Miço oyundan tamamen kaldırılacaktır.(Hesabınızda bulunan miçoyu süresi dolana kadar kullanmanız mümkün olacaktır)

Konu ile alakalı duyuru , yama çalışmaları sayfasında yayınlanmıştı.

Saygılarımla.

20. Bigpoint ın Oyundan miçoyu tamamen kaldırdık deyip sadece inci ile satılan yerden kaldıran, ödeme kısmından kaldırmayıp oyuncuların para ile almasını mecbur kılan böyle bir davranış sergilemesi çok garip ve çok manidar. Ne yapmak ve nereye varmak istemektedirler .
    Modlardan ricam bu yazdıklarımı üstlerine bildirmesidir. Sandıktan çıkartamadım. Yarın da benim miçom bitecek. Nereye kadar susmaya devam edecekler . TAK diye bırakır giderim kimse tutamaz vallahi. O kadar oynanacak oyun varken hiç şanslarını zorlamasınlar.

NightWish66 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.