Mevcut Top

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve coronismo tarafından 1 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. coronismo

coronismo User

Merhabalar, konuyu uzatmak istemiyorum direk söylemek istiyorum. Oyunda önceden Ne guzel güvertelerımz altta gozukurdu mavi mavi :) Yani deckler gozukmesede şu şekilde herkesın altına gözükse ne güzel..

2. Somberlain

Somberlain User

Bu işlerde iyi sayılmam ama, fps düşüşlerine çare olarak kaldırılmış olabilir onlar. Pc yi rahatlatıyor olabilir olmaması.

3. Eskiden top sayıları fiksti gemi 105 güverteler 100 mojo güvertesi 10 abanoz fildişi 10-10 ve nimet 10 hadi kaleyide yazalım 10 da oradan total top sayısı 255 ti bunu kafa gemiler için değiştirebilecek tek şey nimetti. Şimdi çok fazla değişken var +30-40-50 top yeri +10-15-20 lig buffı bokor nimeti vs. yani kafa bir geminin top sayısı 299-379 arası değişiklik gösterebilir savaşırken karşı tarafın top sayısını tam olarak bilememek oyuna bilinmezlik getiriyor bende o mavi noktaları herkesin altında mojo güverteyi hatta en güzeli nimetin eski görüntüsünü çok özledim ama şuanın koşullarında böyle olması daha mantıklı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.