Mesajlar Geç ve Yetersiz Geliyor.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 27 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adım Serdar ve daha demin yazdığım mesaja cevap verilmedi. Her mesajda olduğu için bu konuyu açtım. Support a gönderien mesajlar en azından benim daha demin attığım mesaja 26 dk dır kimse cevap vermedi. Oyuncular belki internet kafeden belki de evden bağlanabilir yada yarım saat gibi geniş bir zaman aralığı olmayabilir ve bunu birde soru cevapla kıyaslarsak bu çok daha uzun sürüyor.Benim konuşmam tam 43 dk geçmiş ve ikinci sorusuna cevap alamamış biri olarak bu konuyla ilgilenmenizi istiyorum. Gerçi kimden ve neden istediğimi bilmemekteyim çünkü forumunuz konuşma üzerine değil tamamen oyunda olan değişiklikleri deme , bir yere yazdım demesi içinde . İlerde oluşabilecek herhangi birşey için kurulmuş gibi geldi bana.

Neyse lafımı fazla uzatmayıp sizinle daha erken iletişime geçerim diye size sorayım: Support lrdan Özkan bey ya sorularımı anlamamakta yada anlamamazlıktan gelmekte. Ben anlamamaktayı seçip ona "saat kaç arasında oyunda görevlisin, senle muhattap olmak istemiyorum" seklinde soru yöneltim. Siz bana yardımcı olup dile getirdiğim mesajlarda ki bu zaman aralığını giderebilir misiniz ? diye soracaktım.

Birde geçtiğimiz dönem bana haksız yere ban verildiğini düşünüyorum. Düşünmemin amacı ban yeme sebebim görünmemesi. Lütfen bu mesaja beni anlayan biri cevap verirse beni çok mutlu edersiniz.

2. Haklısın Kardeşim Gerekli İlgi Gösterilmıyor.

»Ãsiℓ~YüяєK« bunu beğendi.
  3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

sorununuz yetkililere iletilicektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.