Merhabalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TheUnstoppable tarafından 22 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar konu başlığında ne yazıcağımı bilemediğim için merhabalar yazdım. Öncelikle zaman ayırıp bu konuya bakıp yazıcağınız her bir cevap için çok teşekkür ederim. Oyuna yeni başladığım için bir kaç bilgi eksiğim var forumda da dolanıyorum bakıyorum ama bazen eksik kaldıklarım oluyor oyunda da birine sormak istediğimde uzun süre konusurken ve mesajların bazı yerlerinde istemsizce saçpa sapan kelimeler oluyor ve GM'ler banlıyor 1 saatlik ban sebebi gibi bu durum hakkında ne yapmam lazım ?
    1.Ben oyunda 20 TL'ye admiral topu alsam ve onları 30'luk toplara dönüştürmesem de bana bu diğer oyunculara saldırırken yardımcı olur mu yani herhangi bir sıkıntısını yaşar mıyım ? Kendim 25'lik toplarla topladım gemiyi ama menzil farkı olarak çok kötü durumdayım bunun yerine admiral toplarıyla yapsam eğer sıkıntı yaşar mıyım veyatta hangi topları öneriyorsunuz..
    2.Yuva satın alma ve top geliştirme yerlerini altın ile tamaladıktan sonra inci ile geliyor ve inci satın almak aşırı bir pahalı işe giriyor ve bu kadar parayı kimse veremez. Pırıltı toplamak desek bilgisayarın başından 2 gün boyunca denedim ama gözlerim çok bunalıklaştı harita 12-1'den sonra sanırım gemileri kesince inci veriyor ve terhanos diye bi yaratık kesincede 250 inci veriyor diye hatırlıyorum başka nerelerden kasabilirim ?
    Bir çok soru sorabilirim ama sizinde zamanınızı çalmak istemem şimdiden yapıcağınız her yorum için ve kolay çözümler için teşekkür ederim Seafight ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum iyi günler Hayırlı Ramazanlar

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Amiral topu alin ve asla 30luk yapmayin. Her sıkışta ep tp kasıyorsunuz ve oyukla fazla vuruyorsunuz.

İnci kasmak ise, o dediğiniz inci miktari aslinda hicbir sey diyecek kadar küçük ama malesef yeni oyuncular için büyük malesef. Oyunun baslarinda inci kasamamaniz çok normal. Bayagi bir zorluk çekersiniz ama kalelerden rampayi açıp biraz yeteneklerden ilerleyince ışık tilsiminda cok iyi kasilabilirsiniz eger pirilti toplamak istemiyorsaniz. Lakin katlayici alip pirilti toplamak suan yapacaginiz en mantikli sey olur.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Genel sorular kisminin en üstünde bann sebepleri diye konu var, orayi da incelerseniz bannlariniza biraz engel olursunuz diye dusunuyorum, sonuçta zamanla siz de alışacaksınız yazarken.