merhaba

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●●●FèløņßÁÀ●HHK●●●2 tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba suppro ya yazdın bırsuru kımse normal bır cvp veremedı benım vıp uyelıgım olmasına ragmen yuruyen marangozum yok nedır bu magduryetlık anlamadım bu oyuna turkyede ılgılenen yokmu bunca buyuk bır sıte bası bosmu almanyay sıkayet ıcın fax yolıcam yarın benım 4 gunluk magduryetımı nasıl karsılayacaklar bana gelen mesaj seyar defterden bak ne zaman gıtmıs baktım bulamadım nasıl olcak bu valla sıkayet etmey dusunuyorum bu sıtey benı dolandırdıgına ınanmaya basladım babam avukat o ılgılenıcek ben cozemezsem

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sizin supporta yazdığınız gün hesabınızdan gitmiş olsa logoları seyir defterinizde olur. Seyir defterinizde yoksa demekki çok önceden gitmiş hesabınızdan bu durumda yapılabilecek birşeyde olmaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.