Merhaba taş olayı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PA!N tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PA!N

PA!N User

Merhabalar.. Taşlar cıktı darbelerimiz ve hasarlarımızı arttırmaya yönelik ihtiyaclarımız doğdu, ben isterim ki üst seviye taşları kaybetmek kolay olmasın. dün %14 lük ıkı hasarlı tasımı dönüştürmek istedim ve kaybettim şuan 2 seviye aşağısı taşım oldugundan onu kullanıyoruum mecburiyetten. Diyeceksniz ki şans evet şans ama benim o taşları o seviyeye cıkarmam şans değil. Yani bi kere korumalı olmalı geliştiririz olmaz bi daha denersin ve o son hakkın olur. Örneğin 12.seviye taşlardan sonra 4 hakkımızı da kullandık ve istediğimiz olmadı, o giden taşları 50 bin inci yada belli bi inci karsılıgında geri almamızı talep ediyorum bu bi seferlik olacaktır . Bakın yoksa diğer şekilde taş yapayım derken göz çıkıyor :( ben şimdi %14 hasardan mahrum kaldım %12 ile idare ediyorum atıslarım cok düştü. yetkililer bu fikri yukarıya iletirlerse cok sevnınrıım