Merhaba. Acil bir yardıma ihtiyacim var

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Usa2(Players) tarafından 10 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben Abd2 (batı) serverinden geliyorum. Gemime bir admin sürekli 5 gün 10 gün ban atıyor. Bunun sebebide rütbe sıralamasında 1. Olmam. Karşı alyansdan adamın beni geçmesini sağlıyor. Her servere yazdım ama cevap gelmedi. Lütfen bana yardimci olun, okadar para verip o hale getirdim gemimi. Şimdi bir hiç uğruna kaybolmasını istemiyorum. Günler gittikce rütbe sıralamasından düşeceğim. Gemim chet yüzünden 14 gün ban almıştı açılmasına 2 gün kalınca sonsuza çevirdiler. nedenini söylemiyolar. madem sonsuz ban verilcekti neden 14 gün verildi ilkten. gemimin ayın 6 sına kadar ödemem gereken borcu vardı ama ilkten 14 gün ban atıldıgı için ödemeyemedim yani ödeme yapacağım gün kapalıydı gemim. bunun yüzündemi sonsuza çevrildi cezası ödeyince açılabilirmi 17 lira için gemi sonsuz ban almamsı lazım. rahatsız ettiğim icin özür dilerim, cevaplarinizi bekliyorum, iyi günler.​

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.