*Merciless* ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yolcu11 tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yolcu11

yolcu11 User

Siz farkında degilsiniz sanırım ben soru soruyorum siz burada moderator iseniz bana cevap vermek için bu göreve getirildiniz . Etkinlikle ilgili birşey tartışmıyorum yada talebim yok . Başlıkda genel sorunlar yazıyor ve bende sorunumu söyleyip cevap arıyorum ayrıca oraya yazsam cevap verecek misiniz ? Cevabını bilseniz buraya yazardınız oraya yaz denemeniz tamamen geçiştirmedir .

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

etkinlik tartışma konusu mevcut olduğundan sizlerin '' genel sorular & teknik sorunlar '' adlı bölümlere etkinlik ile konular açmanız iyi durmuyor, eksiklikler olabilir veya yeterli bilgi duyuru da verilememiş bizim de bu konuda sizlere bilgi aktarmamız mümkün değildir. tartışma konusuna yazın gereken cevap en kısa sürede sizlere verilir. her etkinlik olduğu gibi bazı sorunlar vb olabiliyor bunlar dahil bizlere geri bildirim de bulunmak için lütfen tartışma konusunu kullanınız

yolcu11 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.