Menzille ilgili yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 28 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. MErhaba arkadaşlar ben yeteneklerden menzile gidiyorum. Ama aklıma bir şey takıldı: Açıklamasında 6 birim arttırır yazıyo yanı bu 6 birim 6 tane kutucukmu ne kadar artıcak yani anlayamadım. Fotoğrafla anlatabilirseniz memnun kalırım. Şimdidne teşekkürler.

2. mesela

25 Kiloluk Top(Ayrıntılar)
    Darbe olasılığı: 75
    Menzil: 25
    Yükleme süresi: 7

Admiral Topunun Özellikleri
    • Menzili 30 birimdir.
    • Atış aralığı 7 saniyedir.
    • Darbe olasılığı %75'tir.
    • Her gülle başına +1 EP ve +1 TP verir.
    • Her altınlık gülle başına +2, her elit gülle başına +5 hasar verir.

buradaki menzillere göre oranlayabilirsin. ama gerçekten çok etkili. menzili olan birisinden rica et seni ne kadar uzaktan tutabiliyor göstersin.

3. peki sana bir şey daha sorucam zahmet olmassa . Şimdi bende hiç admiral topu yok toplarım yaklaşık 130 27,5 lik gerisi 25 lik admiralleri fullemeyi düşünüyorum ama onları fullemeden önce rampayı 6/6 yapmam gerekli. Onları yapana kadar 2-3 tane admiral alsam ep ve tp gelirmi yine? , ne kadar gelir?, ve rampayla menzili açana kadar 2-3 tane admiral benim işimi görür mü ?

Teşekkürler cevabın için.

4. 2 amiral topu alırsan her atışta 2 elit puan gelir tabiki. 20 tane alırsan her atışta 20. kaç topun varsa o kadar. rampa menzil hadi menzili bırak da hiç değilse 25likler yerine admiral koy. menzilin de artar vuruşun da artar ep tp de kasarsın.

5. şimdi baktım 68 tane 25 lik , 6 tane 30 luk , 123 tane 27,5lik varmış. Yeteneğe zaten inci vermiyorum ondan problem yok. Rampa yı 5 liyip sonra admirallerimi fulluyım yoksa rampayı 6 ladıktan sonramı?

6. rampan şuan kaç onu söylersen çok daha iyi ölür hatta tüm gemi özelliklerini söyle

7. gemi 13 lvl rampa 2/6 ama slot 3. sev, 17 yetenek agwe verdim full , 10 elit güverte var sadece 197 elit top 123 tanesi 27,5 lik gerisi 25 katlayıcı var alalı 1 hafta olmadı.

8. agweye vermek kadar büyük bir hata olamaz. 31 yetenek olmadan yetenekleri menzile yönlendirmek TAMAMEN saçmalık. en kısa zamanda 100 kristal verip ogoun barut ve npc ateşini 5lemelisin.
    rampayı 5 yapmak için 40bin ve 60bin slota gidecek, 55bin 85bin ve 135bin rampaya gidecek. toplam 385bin inci. bu da 288 bin inci kale indiriminde. şimdi hesaplayalım. full elit top 200 elit köle 2. seviye rampa ile 3.7 saniyede sıkar. eğer rampa 5 olursa 2.95 saniyede sıkarsın. bu da atışlarının birim zamanda %20,2 artmasını sağlar. sanırım yeterince açıklayıcı oldu neden rampa yapman gerektiği. sonra ise rampa 6 yapmak yerine 30 amiral topu alırsın hem atışın azcık artar hem menzilin düzelir hem de ep tp kasarsın. yani bundan sonra full amiral topu al hiç değilse 25likler gitsin
    şuan ilk aşamada sadece 100 kristal verip yeteneklerini ogouna dağıt topu topu 17 yeteneğin var ama npc ateşi ve baruta yetiyor sonuçta ne güzel olur.

Son düzenlenen: 28 Temmuz 2014
  9. Tmm dir yetenekleri deistiriyim sonrada rampa 5 liyim tamam saol iyi oyunlar

10. Sey demeyi unuttum ya ::)))
    Barutla npc hasarindan sonra nasil gideyim ve gemide 17 kis haritasi var onlari admiral aldiktan sonrami yapayım tp ve ep kasmak icin. Senide yordum ama ;)

11. kış haritaları varmış çok iyi işte bitir hepsini hem inci hem gülle çok karlı bir harita o. admiral aldıkça al işte ne kadar çok varsa istemeden bile o kadar iyi elit puan kasıyorsun.

gereksiz yere zırh için yetenek açma yani. rampa amiral topu devam edersin.

12. tmm dır çok saol

13. tekrar bir şey değil

14. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

arkadaslara yardimci oldugunuz icin tesekkur ederiz.