Destek Melusine

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ЄىЄى tarafından 7 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ЄىЄى

ЄىЄى User

07.07.2016 06:51:51
    1 x Gemi başı süsü: Melusine aldın.
    oyunculara karşı %5 ve Melusine beraber kullanıldıgında %10 olarak kullanabılıyormuyuz?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Bahsettiğiniz şey taş ise tabiki kullanabiliyorsunuz neden kullanamayasınız :)

3. ЄىЄى

ЄىЄى User

Melusine %5 oyunculara karşı hasar gemi figürü , %5 oyunculara karsı hasar taşınıda koydum ama sanki %10 kullanılmıyor hasar aynı %5 gıbı , bılgılendırırsenız sevınırım tesekkurler

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Taştan ayrı gemi figüründen ayrı %5 hasar kazanıyorsunuz ikisini de kullanabilirsiniz. Herhangi bir hasar arttırmayı kullanamama gibi bir şey ne gördüm ne de duydum.

5. ЄىЄى

ЄىЄى User

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Ne demek. Ayrica size tavsiyem pvp hasari tasi degil de zirh plakasi kullanin :)

7. ЄىЄى

ЄىЄى User

bu tavsiyeyi değerlendireceğim cok tesekkurler ^_^

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Açıklamasını da yapayım ada kulelerine %5 vuramazsınız ama ada kenarı rakiple savaşırken cadoclardan az yiyebilirsiniz. Ayrıca npc lere de fazla vuramazsınız ama az yiyebilirsiniz. Mesela hatırlayın kış festivali skuld npc si kesmek ne kadar dp yiyordu hatırlarsınız.
    Sizin serveri bilmem de tr de hep %5 zırh kullanırlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.