MELİA PETİ DARBESİ GELMEDİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve вєуℓєявєуi tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir saat önce %10 isabet %10 can peini aldım fakat darbe puanım hiç artmadı %10 isabeti henüz denemedm npc 100 ün üstü oldugu için bilemiorm da rakib de denemem lazım fakat darbe puanı hiç gelmedi 0 yani artan miktar ilgilenirseniz güzel olur sayın yetkililer 1500 ruh u geri iade edilsin düzelmicekse

2. o özellik darbe vermiyor birisi sana şifa atarken daha çok darbe geliyor

3. ama orda maks hp diyo biz onu ne anlıcaktik başka

4. birisi forumda demişti darbe puanı kaçsa %10 fazlası inanan olmuş öyle bi dünya yok :) olsa hiç bi petin anlamı kalmaz oyun bunu yapmaz :) velhasıl kelam boş bi pet geçmiş olsn

5. ben özellğini okumamıstım :D gercekten şifa içinmiş :D vah vah envanterde dursun hepsi zararı yok ruh boldu :D

6. 100 lük de işe yaramıyor bari o bi işe yarasaydı bu peti neden cıkardın seafight amac nedir gözünü sevdiğim :)

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

12 000 şifa yerine 13 200 şifa yapılabilir olur geminize o peti kullandığınızda :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.