Mega pazar indirimi!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Gareth_Bale tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Mega pazar indirim paketi çıksın mı?

1. Evet

oy sayısı 9
    40,9%
  2. Hayır

oy sayısı 13
    59,1%
  1. Mega pazar indirimiyle %35 pazar indirimine sahip olursun.Dikkat:Mega pazar indirim paketine sahipsen, ada indiriminden yararlanamazsın. NOT:Mega pazar indirim paketi, normal indirim paketinin 2 katı fiyatına satılmaktadır. Mesela 32x2=64 TL =)Böyle bir indirim paketi çıkarılırsa, bir oyuncu ada sahibi olmadan %35 pazar indirimi sağlayabilir. Ada sahibi olan oyuncular da normal pazar indirimi paketini çekerler. Yani hem oyuncular hem de seafight için herşey uygun. Oyuncular indirime sahip olacak, seafight 2 katı daha fazla para kazanacak. Görüşlerinizi bekliyorum. İyi oyunlar...

MEZAMORTA bunu beğendi.
  2. ben bu zamana kadar normal pazar paketini bile çekmedim bunu hiç çekmem :D ücreti uçuk olmuş ama fikrin güzel

3. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Fikir mantıklı... Son dönemde ikinci mantıklı fikir...

4. fikir guzel ama normali ceken her turlu karlı cıkar :D o paketi cekmezler .d

5. XanTier

XanTier User

2 kat fiyata %10 daha fazlası hiç cazip değil.