Marketteki Alışveriş Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve SER[ö~S]HOOS tarafından 25 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. market alışverişinde sepete atılan (taç ve inci ile alınan kraliyet nimeti gibi) ürünlerden sadece bir tanesi geliyor diğeri gelmiyorsa bu oyunun bir hatasıdır. support ve forum adminleri şöyle cevap vermiş
    "Normalde önce taç ile satılan 7 günlüğü, sonra inci ile satılanı almalısınız. Eğer ikisinide aynı anda sepete koyup aldıysanız, 7 gün eksik gelmekte. Tarif ettiğim gibi olmadıysa eğer, destek ile iletişime geçin"
    bu oyunda böyle bir kural yok ki. bu şekilde alışveriş olabilir ama bizim alışverişimizde bir hata oluşuyor. eğer hata olmasa şu alışveriş nasıl oldu
    2019-08-25 16:46:11 157500xİnci kaldırıldı. Sebebi: Nesne için ödendi.
    2019-08-25 16:46:11 7 x Jolly Roger'ın Nimeti aldın.
    2019-08-25 16:46:11 7 x Jolly Roger'ın Nimeti aldın.
    2019-08-25 16:46:11 9000xTaçlar kaldırıldı. Sebebi: Nesne için ödendi.
    aynı sepete atılan taç ve inci ile alınan bir ürün alışveriş gerçekleşmiş. demekki önce onu sonra şunu al diye bir kural yok. zaten olsa hergün şu forumu okuyoruz bir yerlerde ss lerde bu yazardı.

markette bir ürün var onu alacak malzeme var alamıyoruz ve ürün marketten kayboluyor.Support bunun hata olmadığına iddia ediyor. hakkımızı nasıl savunucaz

2. agustyne34

agustyne34 User

Aynısı Cilalı Tüfek Ağzı'nda başıma geldi. Önce 10 günlüğü sepete koydum sonra 1 günlük olanı. 1 günlük geldi ve 10 günlük olan gelmedi ve pazardan kayboldu. Birşey iddia edemiyorsun, saha onların, top onların, hakem onların.

3. Katılıyorum bende ilk inciyle olanı aldım diye diğerini vermedi gemimde taç yok tu şimdi var bu seferde kraliyet nimeti kaybolmuş :))

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Birisi uniq paket diğeri normal
    Uniq paket önce alınmalı yâni taçla olan. Zira hesabın da olursa item uniq paket görünmez dolayısıyla alamazsınız.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ağustos 2019
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.