Manuel ban sistemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KaizokuouAce tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seafight sık olmayan bir bot tarama sistemi gerçekleştiriyor sürekli ışıkta minimum 3 bot var . Supporta direk bot kullanan şahıslar hakkında mail atılsa dahi manuel banlanma gerçekleştiremiyoruz genel taramalarda yaptırım olur diyolar. CMlere manuel banlama için yetki verilsin en azında şu sabit botlardan kurtulalım artık gına geldi

2. Benim daha farklı bir fikrim var. Oyunda 30 dakikada bir ''ben bot değilim'', ''oyundayım'', ''Ben İnsanım :D'' şeklinde diye tiklenebilen 30 saniye süreli bir sistem getirilebilir. Eğer yanıt verilmezse oyun otomatik olarak atmalı. En azından güneş haritası için bu sistem getirilebilir.

3. Oyunda 30 dakikada bir ''ben bot değilim'', ''oyundayım'', ''Ben İnsanım :D'' bu dedigin şeyinde botunu yazarlar sen merak etme :) o yüzden napıcaz banlanmalarını içtenlikle beklemek olucaktır.

4. adamın biri chatte açık açık bot kullandığını söyledi hiç bir şey yokmuş gibi oyuna devam ediyor saçmalık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.