malzemelerin eksiye düşürülmesi

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve *SILAHSOR* tarafından 15 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

oyuna etkinlik ekleniyor ve orikalkum kasıyorum buraya kadar normal, gelen ödüllerle 2 tane slot açıp birini 10 birini 6 seviyeye getiriyorum ve bir anda oyun gidiyor, bir saat sonra ise orikalkumlar eksiye düşüyor ve gemim ekside ve kaleler de duruyor, supporta yazıyorum aldığım cevap şu; açık olduğu bariz, geminiz artıya geçemez deniyor. Şimdi soruyorum 2 senedir var olan bir para birimini etkinlikte fazlaca vereceklerini düşünüp kale açan birisi olarak , Ben Kahin miyim ? açık olduğunu nerden bileyim, diyorum ki madem slotları alın elimden kale eksiltin gemimi eksiden çıkarın madem öyleyse, o da kabul edilmiyor, bunun adı haksızlık değil de nedir ?

-KuzeyLee- bunu beğendi.
  2. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

haklısın. atlantis modu hareketlensin diye fazla orikalkum veriliyor sandı oyuncular.

3. kexal

kexal User

akıl var mantık var dostum sence o kadar fazla bir şey olağan olabilir mi :D bariz bir hata vardı

4. -KuzeyLee-

-KuzeyLee- User

sana göre anormal bize göre normal olabilir. burda ivedi bir şekilde oyuncuya bildirilmesi lazım.

5. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

ben bu oyunu 2007 den beri oynuyorum, 20bin inciyi kasabilmek için 3 gün uğraştığımı hatırlıyorum, elle oynayan gemilerde bile yüz milyonlarca inci varken olağan oluyor da, 10-20 bin orikalkumu etkinlikte kasmak mı olağandışı oluyor sen de bunu bana açıkla kardeşim bir zahmet

6. kexal

kexal User

eğerki 5-6 dk de 20 bin orikalkum kasıldıysa bunun normal olma ihtimali yoktur dostum bunu bir zahmet açıklamama gerek yok sen bir zahmet bunda hata olduğunu düşünmelisin

7. kexal

kexal User

zira şuanda oyunda elle en zor kasılan birim orikalkum

8. 1 sistem vurup saldım aldığım ödül normal değildi.
    Şu oyuna etkinlik gelmeden önce test edeniz ürünleri markete koyarken adetlerine fiyatlarına bakın boş yere insanları gaflete düşürüp oyundan soğuyorlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.