Bug / Oyun hatasi Malzemelerim Kayboldu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ¢âqtâ!ŋ_¢ĦâΦ§§™ tarafından 18 Haziran 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ben emekli teğmenim, tatildeyim ve bolca vaktim var. Oyun bana gerin dön maili göndermişti. Baya güzelde bi paket yollamışlar sağolsunlar. Bende bu boş vaktimi seafight oynayarak geçireyim dedim. Oyunu günde 20 saate yakın açık bırakıyorum. Örneğin cs go oynuyorum fakat arka sekmede seafight açık. cs de vurulduktan sonra alt tab basıp farm kesmeye bırakıyorum gemimi, zaten hasarım düşük olduğu için bir tane etkinlik gemisini 10dk da kesiyor. Yada lole geçiyorum yine aynı şekilde seafight arka planda hep açık hiç kapatmıyorum oyunu. Sonradan farkettimki oyunda çok kalmak debuff sebebiymiş yüzde 70 debuff aldığımda gemimin hızı en son durmaya yaklaşmıştı bende oyunu kapattım yattım. Daha sonra oyuna girdiğimde gemimde yulongum ben farkettiğimde -12k, barutum, agwe zırhlarım yarı yarıya düşmüş, başka nelerim kayboldu hiçbir fikrim yok. Bu durumu mail olarak teknik destek ekibine attım ve bildirdim. cevapları direk buraya yapıştıracağım nasıl dalga geçer gibi cevap verdiklerini.

Merhaba,

Hesabınız programcılara rapor edildi birde onlar baksın bakalım nasıl farmladınız.

bu ilk mesajları, bu mesajdan sonra malzemeler kayboldu.

Merhaba,

Durduk yere eksiye girmez birşeyler yapmışsınız ki eksiye girmiş artıya geçmesi için yulong kasmanız gerekiyor.

Bu da ikinci mesajları. Neden böyle oldu diyorum. durduk yere eksiye girmez diyor. sanki bulmaca çözüyoz söyle işte neden eksiye girdi :D ve yulongum eksiden yulong kasarak cıkarmış bak hele bak ıq 150 la xd

Merhaba,

Evet olabilir. Bilgisayarınızı kapatmadığınız bellide, uyurkende geminiz kendi kendine nasıl oyuna devam ediyor acaba düşündünüz mü hiç, yoksa hali hazırda cevabı biliyormusunuz.

Bu mesajda üçüncü, yorumlamış birde bak , uykunuzda geminiz nasıl oynuyor diyor xd ne kadar düşünceli bir teknik destek bireyi uyuyup uyumadığımı da düşünürmüş. Uyumadım belki böyle bir ihtimal yok mu? uyumadım emek harcadım saatlerimi harcadım ve siz emeklerimi çaldınız bu bir ihtimal değil mi ?

Burdan sesleniyorum seafight yöneticileri, seafight ceosu şu türkiyede çalışan ekibinizi bir gözden geçirin. En azından işe alırken test mest bir şey yapın bu nedir?

Her neyse gençler ben oyunu en azından 1 bucuk hafta oynadım eski günleri yad ettim. Şimdi tekrar geri bırakıyorum. Bunlar
    büyük ihtimalle benden çaldıkları malzemeye çökecekler çokta umurlarında olmayacak. Bir 10-15 yıl daha sonra tekrardan görüşürük.

2. Türkiye destek ekibinin ne kadar rezil olduğunu oyunu oynayıpta bilmeyen yoktur sanırım :D. Ama 20 saat boyunca oyunu açık bırakmak enteresan bir durum gerçekten bunu da sorgulamak lazım :).

3. -10 oldugunda neden hiç sorgulama yapmadınız da -70 e kadar devam ettiniz
    Programın verdiği ücretsiz sürüm 1 günlükmüydü :)

4. -LegenD-

-LegenD- User

Destek ekimin verdiği cevaplar gayet açık ve net. BOT kullandığınızı söylüyor. Onlar açık yazmamış ama ben açık yazayım. Görüşmek üzere.

AKINCI***BURAK™ ve ethemuymazz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.