Majolardan Kristal Çıksın.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve uzuneşek tarafından 10 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. uzuneşek

uzuneşek User

Arkadaşlar majolardaki dağılım şöyle yapılsa kötü mü olur ?

%20 = elit cephane
    %20 = yazı parçası
    % 30 = elit donanım
    % 29 = diğerleri
    %1 = kristal

2. ll3aqa

ll3aqa User

kristal yerine mojo güvertesi yüzde 1 olsun.malesef oyunumuzda mojo güvertesi çıkma ihtimali %0,00000001 :D

3. :) mojodan şarapnel yağmuru çıkıyor bedeli viplik pazar indirimi vs. yoksa 45 inci civarı sanırsam ama atılan mojo 100 inci yani %50 civarı zarar söz konusu :)) şimdi %1 ile 1 kristal çıkarsa yinede karlı olur bence yapmazlar :)) diye düşünüyorum ama bence haritada pırlardan toplarsan oradan 1 kristal çıkıyor.
    ikinci konu %1 ile kristal ile 1 adet vudu güvertesi kıyaslanamaz bence ( tabi çıkarabilirseniz ! )

4. |CPT|OP

|CPT|OP User

Böyle iyi olurda bence.Bence vudu güvertesi çıkmasını abartmışsınız en az 500 tane atıyorum 2-3 tane çıkıyor :D

5. ~İpek~

~İpek~ User

Mantıklı olur böyle ya hem yazı rulosu hem elit cephane biraz artmış

6. |CPT|OP

|CPT|OP User

Sende haklısın :D

7. kental

kental User

Kristal çıkmasını destekliyorum. Çok daha ilgi çekici olur.

8. ]caprice[

]caprice[ User

kristal çıkmasını destekliyom ayrıca küçük gemilerin güçlenmesi içinde amiral top çıkmalı milyonda bir çıkmada olsa top ,süreli vodo tamircisi sandık anahtarı da muhakkak olmalı.

9. özkantr

özkantr User

HARITA PARCASI CIKMA OLASILIĞI ARTIRILMALI. ÖZELLİKLE VİRGO HARITASI. CUNKU OYUNCULARIN BARUT IHTIYACI COK OLUYOR :d. bunun yanında mojo guwertesı bınde 2 olabılır

10. Brutal28

Brutal28 User

bence 0,0000000000000000000000000000000000000001:D

11. Brutal28

Brutal28 User

şansa bak ben 11.000 mojo attım aşağı yukarı 4 tane çıktı

12. Brutal28

Brutal28 User

bu arada konu başlığında majo yazmışın o mojo olacak

13. ~e~aGaoGlu

~e~aGaoGlu User

mantıklı

14. kental

kental User

Mojo güverteden bahsedilmişken soruyorum. 2x joker ile mojo güvertesi çıkarsa bir aylık mı olur yoksa 14 günlük mü olur?

15. XanTier

XanTier User

14 günlük

16. |CPT|OP

|CPT|OP User

O zaman sen baya şanşsız sın kardeş :D :D