Mail değişikliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve .Dumlupınar tarafından 24 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam;

Bir süredir oyunu oynamıyordum. Tekrar biraz zaman geçirmek adına giriş sağladım. Paket falan satın alayım dedim fakat eklediğim Seafight için mail adresinin şifresini unutmuşum giriş yapamıyorum. Mail değiştirmem için eski mail adresime kod gidiyor. Mail adresini değiştirmem için başka bir şeçenek var mıdır yardımcı olur musunuz?

2. bildihim kadarıyla ilk meil adresinnin şifresini bulup acmadan yeni meil adresini değiştiremesin diye biliyorum ya eski meili bulcan yada deşişemessin benim bildihim outlok eski şifregir sifre yazma yerinde şifremi unuttun bölümüne gir orda cıkan kutucuha tel gir veya e.meil gir o emeile şifre değişimi için kod gönderir tek kullanımlık onu gir şifreni girdihin 2 emeil ve telefon uyumlu görüldühünde size ait olduhu tesbit edildihin de kod gönderir o kodu kullan eski email geri alabilirsin başka yol yok diye biliyorum

Son düzenlenen: 24 Eylül 2025
  3. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Konu ile alakalı size forum üzerinden destek sağlayamam. Bağlı olduğunuz sunucu destek ekibi ile iletişime geçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.