Magi İllumni Sistem Gemisi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve inmez6363 tarafından 8 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. inmez6363

inmez6363 User

Magi ILLIMNİ İsimli sistem gemisine 500.000 hasar vermem gerekiyor görev amaçlı.
    11-12-13-14-15 Map'leri Tüm Gün Taradım Ama Böyle Bir Gemi Yok Yada Çok Nadir Çıkıyor Bu Duruma Bir Çare İstiyorum.

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Evet diğer sistem gemilerine göre az çıkan bir gemi ama bu kadar zorlanacağınızı sanmıyorum.

Saygılarımla.

3. inmez6363

inmez6363 User

iyi çalışmalar Menetli bey, cevabınız için teşekkürler halletim.
    şuan oluşturduğunuz bir hesap amiral topu tarifine sahip yani üretebiliyor ama ben 2-3 hafta önce oyuna başladım üretemiyorum
    bana kod ile veriliyor dediler ama ben yeni oluşturduğum hesapta kod kullanmadığım halde üretebiliyor 2-3 hesap daha oluşturdum yanlışlık olmasın diye ama onlarda üretebiliyor neden ben üretemiyorum şu topları.

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Şuanda yeni açılan hesaplara otomatik olarak verilmektedir. Fakat daha önce açılmış olan hesaplar için bir çözüm merkez ekibimizden istedik.Bekleyip göreceğiz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.