MACRO BOUNTY SERVER İD: 1431/18308

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cptFlorent tarafından 5 May 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cptFlorent

cptFlorent User

SAYIN ADMİN BU ARKADAŞ HAKSIZ YERE MACRO KULANIYOR VE BUNU VİDEODA BELİRLEDİK HEM HAKSIZ KAZANÇ HEM LİGDE SIRALAMA OYNUYOR VE EMEK VEREN OYUNCULARIN HAKKINA GİRİYORLAR BUNUN İÇİN GEREKLİ İŞLEMLERİN YAPILMASINI İSTİYORUZ BU AY TEK DEĞİL KAÇ AYDIR HEM LİGTE HEM HARİTALARDA MACRODA BU ARKADAŞ VE BUNU VİDEO ŞEKLİNDE ÇEKİP SİZİN GÖREBİLMENİZ İÇİN YOUTUBEDE PAYLAŞTIK BUNUN LİNKİ AŞAĞIDA BELİRTMİŞ BULUNMAKTAYIM GEREKEN CEZAİ İŞLEMLERİN YAPILMASINI İSTİYORUZ

akyol37*frm* ve Eren.x bunu beğendi.
  2. herkes biliyor dostum kimse bir şey yapmıyor

akyol37*frm* bunu beğendi.
  3. Eren.x

Eren.x User

bu videoyada inceleme yaparlar heralde artık. anlıyoruz programcıların işi vs vs . ama programcılara iletmekte bu kadar zor değildir sanırım :)

4. Bu konu hakkında Dün Ben de bildirim yapmıştım ama olayı askıya alıyorlar galiba biz emek verip gemi kasmaya çalışıyoruz millet ne kullanıyor bilmiyorum ama buna dur demeleri lazım.

5. Muhtemelen supporta yazın denilecek. Bana da öyle söylendi son konum için ama sanırım support artık almanca ve ingilizce çalışıyor sadece. çeviriyle mi anlaşmak lazım anlamadım ki? Buraya türkçe yazıyorum burasıda ingilizce supporta yaz diyor. Sorunları böyle çözmek imkansız.

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Bu tür otomatik yazımlara, merkez ekibimiz manuel müdahale etmiyor. Toplu şekilde cezalandırıyor. Sistem kendisi yakalıyor. Siz bu konuyu destek ekibine iletin. Videoyu da oraya atın baksınlar.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.