LWL DÜŞME EKLEYİNN!!!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ll3aqa tarafından 10 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikir hakkında tavrınız??

1. Destekliyorum(+)

26,9%
  2. Desteklemiyorum.Olmamalı(-)

73,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ll3aqa

ll3aqa User

Bence oyuna lwl düşme seçeneği de eklenmeli.Nasıl lewel atlama varsa lwl düşmede olsun.Herkesin kendi rızasıyla yapacağı bir şey olur zaten.İnsanların seçme hakkı ,kimsede karışmamalı bence..Lewel atlamakta düşmekte bizlere bırakılmalı.Özellikle Behemont gemilerinden destek bekliyorumm (Fikir geliştirilebiir)

2. XanTier

XanTier User

Güçlü gemileri level düşüp iyice alt haritalara sıkışacaklar, olan hep bize oluyor zaten.

3. ll3aqa

ll3aqa User

10 dan aşağı inmeyiz rahat ol kardeşm :)

4. bu zaten 2014 hedeflerinde var inci ile lvl atlama nasıl varsa inci karşılığı lvl düşürebiliceksiniz. az kaldı sıkı durun.

5. Oldukça sçma olur full gemiler 15 lwl olur full olmayanlar ısıga bıle gıremez artık

6. ll3aqa

ll3aqa User

İnşallah kardeşim :)

7. ll3aqa

ll3aqa User

Neden saçma olsun,20 lwl olmanın suçu ne.20 lwl oluyosak eğer alt lewellerden bir üstünlüğümüz olmalı.Mantıklı olanda zaten bu.20 lwl in 10 lewelden üstün olması gerekir.Yoksa 20 lewelin anlamı ne.Sen başka hiçbir online oyunda gördünmü 15 lwl in 20 lewelden üstünlüğünü :) Biraz sert konuştum gibi oldum ama sadece eleştiriyorum k.bkmazsın inşşallah kardeşm :)

8. zaten ben üstün olsun veya olmasın demedım.. adam 20 level olmussa zaten fulldur behomettede kasar ama 15 level olup ısıga gırerse o zaman daha dusuk durumda olan gemıler kasılıp gelısemez ben onu demek ıstemıstım.. Masallah konuyu cektıgın noktaya bak :)
    Hem adam 20 lwl olmayı kendı ıstemıstır ve olacaklara razı olarak yapmıstır 20 levelı...

9. level düşme filan değilde, yüksek levellerin en azından ek bir getirisi olmalı insanları 20 level olmaya itecek birşeyler olmalı, hasar olur dp farkı olur bişey olmalı ama

10. lvl 5-10 arası özel harita
    lvl 11-15 arası özel harita
    lvl 16-20 arası özel harita
    3 farklı harita olacak
    2014 hedeflerinde bu da var. az kaldı dayanın

XanTier bunu beğendi.
  11. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bizim bu dediğinizden haberimiz yok. bu şekilde tahminler yapcağınıza öneri diye sunabilirsiniz.

12. özkantr

özkantr User

tiryakihasan. beylerbeyinden cevabı aldın. fıkır havuzu ve onerıler bolumunde konu ac ta degerlendırelım.
    lwl düşme saçma. ama behemot tılsımını zorluk olarak daha da dusurulurse bu tur lwl düşürme teklıflerı unutulur gıder. su ankı behemot tılsımı cok zor ve zor :) sıstemlerın canları 500 k ya dusup oyuncular sıkana kadar sıkmama ozellıgı de eklenırse hıcbır sıkıntı kalmayacağını düşünüyorum. bu olursa su ankı 15 lwl ler de 20 lwl olmayı dusunebılır

13. ll3aqa

ll3aqa User

Konuyu bir yere çekmiyorum kardeşim.Zaten farklı bir tarafa çekilcek yanıda yok :) Sen oldukça saçma demişsin bende o kadarda saçma olmadığını dile getirdim:)

14. ll3aqa

ll3aqa User

Arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak,lütfen herkes cevap vermeye çalışsın..
    Yarın öbür gün sallıyorum leweller 30 a çekilirse ve 30 lewellerede farklı bir harita getirseler.20 lwl olduğunuzu farz ederek 30 lewel yaparmısınız.Şu çelişkiye düşmezmisinz.Acaba 30 daki harita behemonttan elverişsizmidir diye..

Benim gibi 20 lewel(16 17 18 19 lewelde olabilirsiniz) olan arkadaşlarımız lewel düşmeden ziyade acilen behemonta iyileştirme getirilmesini istiyoruz.Behemontu da ışık kadar karlı yapın,ama acil yapın.Bizim kaç senelik emeğimizle yaptığımız konuma şimdilerde ışıktaki full arkadaşlar çok kolay geliyor.Hatta aramızdaki farkı kapatıp üstüne bizide geçtiler.Ve hergeçen saniye geçmeye devam ediyorr...

Bi önerin sunun arkadaşlar ne yapalım.Bizde kaç senelik 20 lewel gemilerimizi bırakıp ışık gemisi mi açalım.

Bu kadar didimmemin sebebi ışık ile behemont arasında düzgün bir rekabet olsun.Bizde onlar kadar kasılabilelim.Ama her ne olucaksa acil olsun.Nehirden çok sular aktı..

Görüşlerinizi bekliyorum,şimdiden teşekkürler

15. beylerbeyi bu güne kadar neyi bildide bunu bilsin. her seferinde not alındı. iletildi diyor.

ozaman sana şöyle diyecegim .18 mart sf dogum gününde 2 tane bokor tasarımı ile pet cıkarıcaklar pazara ya inci ile alıcaksınız ya teklifle yada para ile hadi bakalım bundan da haberi varmı beylerbeyinin.

ZTT_[*] bunu beğendi.
  16. hadi bunuda arastırın.
    oyuna yeni özellik eklenecek . bir taneside bu illegal botların önüne gecmek ve uzun süren haritalar yüzünden bigpoint in söyle bir düsüncesi var oyun icersinde bot a bırak butonu olacaka ama günlük kısıtlı 1 saat bilemedin 2 saat sürecek veya kendileri para ile botu satacak. öyle duydum .

ZTT_[*] bunu beğendi.
  17. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

adminin sadece ona söyleneni bilir. araştırmaz sorgulamaz öğrense bile bir şey ifade etmez. çünkü sadece bu işi zevk için yapar.

adminle alay ettiğiniz için forumdan bannlandınız !

18. özkantr

özkantr User

TIRYAKI HASAN. O BOTU CIKARIRLARSA BEN ALANLARI TESPIT EDER GIDER BATIRIRIM :d OLMAZ oyle se abi. dıger soyledıklerınıze gelınce etkınlıklerden haberdar olabılırsınız.

19. Ejderha53

Ejderha53 User

adam özel harita için diyor neresini anlamadın ? :)

20. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

konu amacını aştığından kapatılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.