lvl

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve turanaltin tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. turanaltin

turanaltin User

benım gemı 5 lvl arada bı 5 lvl lere ozel etkınlık oluo o zman guzel ıncı kasıom ama bu gıbı etkınlıklerde ıncı kasılmıo gemıı 15 lvl mı Yapıım Yoksa 5 lvl mı dursun hp konuYu hemen kapama

2. -Croatia-

-Croatia- User

vlla kardeşim illaki bigün lewel yapman gerekecek geminin durumunu bilmiyorum ama güçsüzsen gemi seni rahat idare ettirene kadar kas 5 lewelde belli bi güce gelince 15 e çıkarırsın etkinliklerde çok sıkıntı çekersin çünkü bazen 15 lewel bile yetmio 16 dan yukarı atıo tasarımları ruh kasamıyoruz biz bile , bide yukarlarda admiral npcleride dk başı çıkıo altında rahat kasılıo yani bi acemi koruması için bence değmez yani bu kadar eziyete

Son düzenlenen: 7 Eylül 2016
  3. turanaltin

turanaltin User

barutlan 8.500 vuruo sımdı 5 lvl gemılerı cok oldugu ıcın 5 lvl lere aıt etkınlık cıkara bılırler ama cogu etkınlıkden Yararlanamıoz

4. -Croatia-

-Croatia- User

5 lewel gemilere has etkinlik çıkma olasılığı düşük yani ben sanmıyorum öle bişey olacağını çünkü o durumda 5 lewel hariç bütün server 0 çekicek yani oyunun çok büyük bi kısmı 6-25 lewel o yüzden o yüzdeye yönelik bişiler yapılır hep ama ilerde belki yaparlar bilemeyiz yinede karar sizin öyle düşünüyosanız 5 lewelde kalın

Sessiz bunu beğendi.