Lütfen yardımcı olur musunuz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve doganpoyrazatasever tarafından 27 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

1. Merhabalar. Abd batı serverinde oynuyorum dün hesabımın ID sını değiştirdim.

Bugun hesaba giremedim. Baska bir hesap acıp "sıralamadan" hesabımın adını buldum fakat hesaba bir türlü giremiyorum. Kopyala-yapıştır da yaptım yani yanlış yazma gibi bir durum kesinlikle yok. Şifremi unuttum kısmından düzeltmeyi denedim, ID yanlıs dedi. Fakat aynı ID suan sıralamada gözüküyor. Ben bu oyuna 6 yılımı verdim ve çokta para harcadım. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ

ıиνıىıвLε▪▪▪№ hesabımın ismi

2. hesabın ID'si değişmez. Seafight Ana Sayfa'ya girerkenki nick değişmiyor artık. Aynı nickle girmeyi dene . Girecektir.

3. ID derken kullanıcı adından bahsediyorum.
    ιиνιىιвLε▪▪▪№
    aynen bu yazdığım, sıralamada da böyle gözüküyor. fakat girmiyor.

4. s.a oyuna gırış nıckı değiştıremezsın nıckı sıralamadan almıyacan daha öncekı hangı nıckle gırıyorsan tekrar o nıckı yazıp gır

5. Hala girmiyor. Gerçekten nolduğunu anlayamadım. Eski nickimi yazıyorum yine girmiyor. Admin lütfen yardım et

6. yumi

yumi User

giriş butonunun altındaki şifremi unuttum kısmına tıkla oradan açılan pencerede kullanıcı adımı unuttum kısmına tıkla yönergeleri takip et. e- postanı isteyecek gir altada kodu gir takip et.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz hesap oyunda, bugün pırıltı toplamış. Halen giriş yapamıyorsanız server supportunuz ile iletişime geçmelisiniz.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.