Bug / Oyun hatasi Lütfen!Çözüm?!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĴÁČĶ~ŚРÁŔŔŐŴ tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce bu konuda bir şeyler yazılmıştı ama hem tam olarak böyle olmadığından aldıkları hatalar(hatırladığım kadarıyla), hemde konuları tekrar bulamadığımdan yazma gereği hissettim. Etkinliğin 2ci aşaması başladı doğal olarak slade, typhon vs kesmek için kalp kırıcı güllesine ihtiyacımız var. Karaborsadan her anlamda alışveriş yapabiliyorum bkz: jinx tasarımı, etkinlik anahtarı, durdurulamaz, kayıp aşk vs... Fakat kalp kırıcı güllesi almaya kalkıştığımda ''Oturumunun süresi bitmiş. Lütfen yenileyip tekrar dene.'' hatası alıyorum. Şu sorun halledilene dek gülleyi almak için yapabileceğim bir şey var mı? Sanırım bir kaç çözüm önerisi sunulmuştu, en azından sorun çözülene kadar bir alma imkanım varsa bir şeyler yaparak deneyip alayım. Hatırladığım kadarıyla alana kadar f5 atın deniyordu ama denedim pek bir değişim olmadı.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Malesef sorun düzelene kadar çıkış giriş ve f5 ler ile idare etmeyi deneyiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.