LÜTFEN BAKARMISINZ SAYIN YETKİLİ TR3 GÜLLE

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bakın sayın yetkililer ben artık sıkılmaya başladım bu gülleler verilmiyor daha dogrusu benim incim verilmedi bi sorun bu kadar zor olurmu yaa anlamıyorum kaç gün oldu yapılcak cevap bekliyoruz diyorsunuz bizide anlayın ve artık çözüm bulun etkinligin yarıssını bos geçirsin bu sorun yüzünden.

2. Bu söyleyeceğim sadece tahmin. Programcılar büyük bir hata yaptı ve bir takım dosyaları yedeklemeden üzerlerine güncelleme yaptılar sanırım. Bilmiyorum işleyişleri nasıldır ama genel olarak yazılımlar benzer şekilde işliyor. Güncelleme yaparken de bir takım dosyalar kayıba uğradı. Şimdi de bir önceki dosyaları geri kazanmaya çalışıyorlar. Eğer sorun bu şekildeyse çözümü çok zor.

Benim fikrim bir güncelleme yaparken beta serverda denesinler. Bilmiyorum, belki beta serverları vardır haberim yok benim. Ama beta server yoksa kesinlikle gerekli. Beta serverda da eski ve tecrübeli oyunculara üyelik açsınlar tüm etkinlikleri önce orada deneyelim sorunlar varsa tüm sorunlar çözüldükten sonra tüm sunuculara etkinliği getirelim. En güvenilir yol bu.