Lucky Dragon- Ejderha Hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ηємєѕιѕ tarafından 29 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20 lvl üzeri oyuncular çin eventi npcsini kullanarak bug yapıyolar ve her dakika başı çin event gemisini işgal ediyorlar.İşgal etmeleriyle beraber her seferinde 10 drakeld alıyolar.Bu bugu yapan birisi günde çok rahat 6-7k drakeld kasıyor event bitiminde adamlar 40k drakeld olacak ve seafight hiçbirşey yapmıyor.Neden ? Adamlar bot kullanıyor inci tp malzeme herşeyi koyuyor gemiye ban yok.Eventte bugu yapıyor yine birşey yok.Bot kullanmayan bug yapmayanlar niye oynuyor bu oyunu ? Ben sabah akşam oynuyorum gemimi kristal kasıp yetenek yapıp savaşabilmek düşman batırabilmek için adamlar bi eventte oda 5-6 günlükte kasıyor drakeldi direk 8 liyi atıp batırıyor ve hep batıracakta.Nerde ayırdığım zamanın vaktin karşılığı? harcadığımız zaman yetmezmiş gibi parada harcıyoruz ne oluyor sonra harcadığımız zamanla parayla ortada kalıyoruz.Adaya vuruyoruz ada kulelerini yarılayamadan oyun gidiyor biz hareket edemezken adamlar gidip kuleleri tamir ediyor yeni kule dikiyor aynı şey bizde gerçekleşmiyor adamlar gelip alıp gidiyor.Etkinlik sıralamalarında botçular bütün ödülleri alıyor ve hiçbirşey yapılmıyor.Zamanını harcayıp oynayan kazanamıyor ama gemisine event boyunca hiç girmeyen bir programa takan kişiler bütün etkinlik ödülleri kazanıyor.Peki zamanını ayırıp oynamaya çalışanlar ne kazanıyor koskaca bir HİÇ...

kaddarr ve BIRAKTI bunu beğendi.
  2. Oyuncuları bot kullanmaya teşvik eden seafightın kendisi ki botu da seafightın satmadığını düşünmek biraz salakça

fenomen_foo ve BIRAKTI bunu beğendi.
  3. BIRAKTI

BIRAKTI User

katılıyorum hata varsa düzeltin yada ele geçirmeyi kaldırın biz açık kullanmıyoruz magdur oluyoruz yada script çalıştırıp açıktan kasılan eventleri geri çekin hatta çok kullananların hesabınıda borçlandırıp kapatın adil olun biraz tek istediğimiz sadece adalet

4. Bahsettiğiniz şey bir açık değil taktiktir. Sizde bu taktiği uygulayabilirsiniz.

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

neyin taktiği bir npc yi bir kez elegeçirirsin intikamla valencia yada taktik yapsana o kadar akıllıysan açık ne zaman taktik oldu hacı!!!

6. yapamadıgından mı şikayetçisin

7. neyden bahsediyosunuz nasıl taktikmiş söyleyebilirmisiniz rica etsek

8. heaty

heaty User

vala npc yi kesince bazen ejder geliyor ama ele geçirme filan olmuyor 20 level üstündemi oluyor acaba :D

9. Açığıda taktik yaptılar oh miss

10. güzelmiş biz boşuna parayla almışız demekki bu oyuna para yatırmamanın taktikleri varmış :)

NightWish66 bunu beğendi.
  11. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bu durum rapor edildi umarız düzelir, bu konu ile ilgili bilgi gelirse yine forumda duyurulur.

İyi oyunlar..

12. arkadaş biz 30 tl ye cekelım 80 tane ejderha adam sekiz dakkada 80 tane kasıo durup durrken hıc bişe yapmazken nasıl bi saçmalık bu sizin yapacagınız oyun bu kadar olur

BIRAKTI bunu beğendi.
  13. sanıyorum böyle ayarlanmış etkinlik.

14. sistemin yaptığı bişey bu :D lwleni yükselt sende al .) çamur atma millete

15. sisteme kızıyorum mllete degil :D

16. OutLaw_07

OutLaw_07 User

nasıl kasıyolar söyleyin de biz de yararlanalım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.