Lost Connection! Uyarısı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ServerBounty tarafından 21 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giriş yapıyorum yüzde doluyor fakat en sonunda kırmızı yazıyla lost connection diyor. Anasayfaya giriş yapabiliyorum pazara giriş yapabiliyorum ancak oyuna giriş yapamıyorum. Modemi resetledim bilgisayarı kapatıp açtım bekledim bekledim belki girer diye fakat sürekli olarak lost connection diyip duruyor. Supporta yazdım geri dönüş yapılmadı sabahtan beri bugün hafta sonu olduğu için normal ama oyuna neden giremiyorum onu anlamış değilim. Yeni hesap açıp onunla girmeyi denedim oyun açılıyor hiç bi problem görünmüyor oysa. Ne yapmam lazım yardımcı olur msunuz?

2. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Siz kendi hesabınız dışında başka hesap ile oyuna erişim sağlıyorsunuz doğru mu?

Saygılarımla.

3. GARBETII

GARBETII User

İnternetinin geçmişini tüm zamanlar yap şifreler vs yap sil gelir kendine

4. Doğrudur diğer hesaplarımdan oyuna erişim sağlayabiliyorum, diğer serverlar dahil. Fakat her zaman girdiğim servera giriş yapamıyorum supporttan yazdılar oyun normal reset saatinden sonra düzelirmiş, ne alaka anlamadım ama umarım düzelir.

5. Teşekkür ederim önerin için fakat ne yaptıysam düzelmedi, belirtmiş olduğun işlemi de denedim sonuç aynı

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Destek ekibi öyle diyorsa vardır bir bildikleri.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.