Lost Connection Sorunu Var Yine !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ==HATAYLI== tarafından 10 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sn admin geçenlerde karsılastıgımız lost connection sorunu ilr yine karşı karşıyayız...Kalıcı bir çözüm bulunsun artık...

2. 1avantaj haritalarında sorun var npc çok luğu canı azken yavaşlamama sorunu 2pır çok az3gülle alıyoruz gülle tekrar giriş yapılmadan oun ekranında kullanılamıyor 4şu an itibariyle giriş yapılmıyor depodasorun var şimdilik buları yazdım :(ha global5 girilmiyor yine

3. panzer54.

panzer54. User

yarım saattir oyuna girmeye çalışıyorum ama mafile. lost connection sorunu var yine.şimdi yok çerezleri temizleyin felan diyecekler. bilgisayarı pırıl pırıl yaptım.ama yok kardeşim hala girmiyo.

4. reset bitti oyun açık ;)

5. Ya bilgisayar ile alakalı değil be kardeş...Genel genel...Adam akıllı bi sisteme oturtamadılar gitti...Millet bıktı usandı artık...

6. Bizde çözülmedi daha nedense global avrupa 5

7. *j*j*

*j*j* User

aynen oyuna giriş yasağı var sanki

8. Nerde bu adminler yaaa !

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

resetten dolayı atılmıştır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.