Lost Connection Hatası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve seninneyine9999111 tarafından 1 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinliğin son dakikaları ve oyuna giremiyorum. ruhlar alacaklarım boşa gidecek böyle birşey çok saçma ne yapacağız ??

YalıçapkınI bunu beğendi.
  2. aynen öyle çok az ışık yayan lazımdı derebeyi topu için kaldı alamayacagım bu problemi sabah resetinde düzeltseydiniz ya

3. kimin umrundaki olan bizlere oluyor hep elle kasılanların ve birikimlerimizi harçayamadan yapılan zamansız reset le alın der gibiler yönetim uyuma uyan artık ......kaç dk oldu hala çözüm yok .... vereceğiniz telafi kodları sizin olsun yeter da bıktık ama yeni gelenleri de bıktırmayın

4. Onu da gectim ana ekranda etkinlik kalkmış normalde tr saati ile 13:00 de bitmesi lazimdi herseyiyle fiyasko

5. 45herkez

45herkez User

Etkinlik ve sezon için yama çalışması yapıp bunlar başladıktan sonra hala eksiklikler için yama çalışması yapıyorsanız maalesef gerçekleri yüzünüze vurun artık. Bilgi Sistemcileriniz hiç bir şey bilmiyorlar maalesef. 20 tane sunucuyu koordine edememek fiyaskodur. Acilen değiştirmeniz lazım bu insanları.

6. Swedyboy

Swedyboy User

Neyse o arkadaşlar, her soruna tantana çıkarıyorsunuz, yok 1 saat önce, yok 1 saat sonra, kıldan tüyden nem kapar oldunuz, bi salın artık admin arkadaşları, alış veriş yapamamışlarda ....

7. hani etkinlik uzamıştı 2 gün lanetlileri harcamadık etkinlik uzadı diye bu nasıl iştir herşey git gide götüye gidiyor? şimdide oyuna girilmiyor lost connection hatası veriyor​

8. Herkesdemi Lost connection hatasi var ?? Neden girilmiyor ??

9. SONSONSON

SONSONSON User

20 günlük etkinliğin alışveriş için son günü son saatini beklerseniz öyle olur adamların ne suçu var biraz mantık çalıştırın.

10. Bunu biz yazmadık onlar yazdı kardeş sen ne konuşuyorsun boş boş ?

Selam Korsanlar,

Gelen yama çalışması ile birlikte aşağıdaki değişiklikler gerçekleşti.

- Gelecek olan sezon 13'ün hazırlıklarını yaptık.
    - Gelecek olan Typhon'un intikamı etkinliğinin hazırlıklarını yaptık.
    - Vashtak savaşı etkinliğini 2 gün daha uzattık.
    - Kalamar haritasını terk ettikten sonra geri sayım devam ediyordu. Bu sorunu çözdük.

Seafight Ekibiniz.​

Son düzenlenen: 1 Eylül 2023
  11. HydenUğur

HydenUğur User

enim keyfim ben ister ilk gününde ister son dakikasında alışverişimi yaparım. Benim keyfimin kahyasını sorgulamak size düşmez. Burdaki yetkililerin işi de değil bunu sorgulamak. Onların görevleri buradan alınan oyun ile ilgili eksiklik kusur hata vb. durumları iletmek ordan gelenleri buradan bizlere bildirmek. Eğer pazar söylenen saate kadar açık tutulmayıp ben alışverişimde mağdur olmuşsam burada ben son dakikayı beklemem problem değil de onların son dakikaya kadar açık tutamamaları problem anladın ?

-Hica- bunu beğendi.
  12. SONSONSON

SONSONSON User

Keyfine göre hareket edersen, son gününe bırakırsan böyle sıkıntılar yaşaman gayet normal

13. inançbey

inançbey User

Yama duyurusunda 2 gün uzatıldığı yazıyor ama etkinlik duyurusunda saat 11:00 a kadar diyor.Yani bizim saatle 12:00.Çelişki buradan kaynaklanıyor...Bu arada bizim bağlantı sıkıntımız var atı alan Üsküdar'ı geçiyor...

HydenUğur bunu beğendi.
  14. HydenUğur

HydenUğur User

Evet baktım oradan kaynaklanan bir sıkıntı var bizim keyfimizle son dakikaya bırakmamızla pek bir alakası yok yani...

15. Anlık olarak Lost Connection ekranında "CTRL+SHİFT+R" yaptıktan sonra sayfanız yenilenecek ve oyuna yeni sürümüyle erişim sağlayabileceksiniz.

İyi Oyunlar.

16. Swedyboy

Swedyboy User

Sen büyüyünce admin mi olcan, kıyamam sana

17. -LegenD-

-LegenD- User

Öyle mi? E siz başvuru yapın sizi alsınlar zira bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.