Lord Of KarpaT

Konusu 'Oyuncular' forumundadır ve filinta_34_caz tarafından 8 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba,

Kısaca sizlere kendimi tanıtayım. İsmim kuzey. 41 yaşında olup özel bir şirketten 8 ay önce kadar emekli oldum. (İK Uzmanı) İzmir'de ikamet etmekteyim.

Ben, yaklaşık olarak 5 ay kadar önce tr3 serverinde oyuna yeniden başladım. Bu oyuna 7 yada 8 yıl önce tr1 serverinde başlamıştım. (3.5 yıl aradan sonra tekrar bir şekilde seafight'a dönüş yaptık) Aranızda olmaktan son derece keyif alıyorum. Seafight resmen ailemizin bir uyesi gibi olmuş:D

Seafight oynamam daki başlıca neden sanıyorum ki benim balık avcılığı ve denize olan tutkumdan kaynaklanıyor. (Bu arada profesyonel olarak kılıç balığı avlarını sezonu geldiginde kaçırmamaya özen gösteriyorum :D)

Tr3 te çok kısa bir süre içersinde çok iyi arkadaşlar edindim:D Hangisini saysam ki ,Dha'dan Portos Yusuf bey,Aşkın bey, Leon bey, Tr filosunun bazı genç üyeleri gibi...

Kısacası burada olmaktan çok mutluyum. Herbirinize saygılarımı sunuyorum:D

Lord Of KarpaT

Son düzenlenen: 8 Ağustos 2015
  2. Λşkın¹

Λşkın¹ User

3. Aaaa! Aşkın kardeşim gülücük atmış :D Nasılsın Kardeşim? Çekinme sende yaz. Tanıt bizlere kendini:D Arkadaşlar çekinmenize gerek yok. İnsanlar iletişim kurarak anlaşırlar. Unutmayınız ki birbirimizi tanırsak oyun içersinde ki gerginliklerde azalır. Gelin, tanış olalım demiş Yunus Emre :D

4. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

kuzey abi ayıp etmıssın ınsan benıde yazar oyuna para yatırmasan ıdol alırıdm senı :))

5. Eren kardeşim seni oraya yazamazdım :D

6. Malum benim sezon başladı oyunda eskisi gibi olamam zor. Arada buradan yazışırız artık :D

7. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

bizim sezonda bıtecek ıns ayın 1ınde eskısı gıbı onlıne oluruz ınsallah

8. Şahsım adına söylüyorum şu haliyle oyunada zaten fazla girmem. Yeni versiyon oyuncuları bekliycem. Ts sohbet için kültür seviyesi azıcık yüksek oyuncularıda bekliyorum açıkçası..Hayatı boyunca bir kitap dahi okumayan kişilerlerle iletişim zor oluyor...Hep alttan almak bir yere kadar..

9. Hayatım boyunca kitap okumadım sayılır ama Hergün Kitap gibi insanlar okudum ;)

Son düzenlenen: 26 Aralık 2015