Lisanslı BOT Rezaleti

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~ριяαηα~ tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu botlara göz yumuluyor oyuncuları geçtim cm admin kim denk gelirse kimin alyansı yakını dostu varsa kullanıyor hileyi ...bir de bu meçhul bot programına lisans süsü verip daha ahlaksız bir sürece sokup oyuna hiç ban almıcak resmiyetine katıyor ayarı veriliyor.Bu mega serverda tr1 tr 2 tr3 alayımız bunu biliyoruz LİSANSLI bot programı saçmalını ortadan kaldırın millet yükleyip arka fonda çayını kahvesini içerken o bot kendi başına inci kasıor 7-24 saatt! ayda 50-60lira imiş botlu lisans !? size hayırdır sefight yönetimi o halde bi bot kullanıosunuz cm admin oyuncular olarak yasal hale getirin botun indirme linkini duyurulara asın herkes kullansın! Sonrada demeyin kaldırcaz kalkınca kimsenin gozunun yasına bakılmaz diye herkesin menfaatini karşılıyan bişi kalkmaz emin olun ama bu adalet değil
    Ya yasal yapın botu linkini paylaşın duyulara ya da
    lisanslı BOT rezaletine son verin bot kullandırtmayın kimseyede oyunda herkes elini tasın altına koysun artık yeter bot kullanmayanların hakkına giriyorsunuz ...
    benden solemesii

2. sonuna kadar hak veriyorum size
    yada ek bi seçenek olarak koyun botu satışa aylık 150 tl oyun içine konsolunu ekleyin herkez rahat etsin biz bilmezmiyiz bot kullanmayı yazık günah emek veriyoruz millet arkadaşın dediği gibi keyfine bakıyor hayatını yaşıyor bizim gözler kör oluyor inci kascaz diye :D
    en güzeli siz bu botu satışa koyun oyun ana ekranına ekleyin konsolunu herkez keyfine baksın kaçak bot kullananlarıda süresiz kapatın bot algılama sistemini güçlendirip anca bu şekilde oyundaki playerler huzur bulucak . iyi forumlar

merttürk69_19 bunu beğendi.
  3. Oyunu bırakıyorum Hayırlara vesili olacağını şimdiden hissediyorum...
    oyunda kalanları da ALLah kurtarsın selametle

4. Darısı başımıza!!!

5. pirana ban yicek 1 ay aynısını ben yazdığımda gemim bi ay kapanmıstı yazık oldu arkadasa

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.