Liglerde puan sistemi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 2 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar, ligdeki puan sistemi nasıl işliyor? Puanlar top sayısına, top türüne, gülle türüne göre nasıl değişiyor? Teşekkürler...

2. oradakilar elit puanlardir elit puanin artdiqca o da artar bide ki 5 milyon elit puanin olsa yeni gemiler acilacaqdir

3. Aslında o puan elit puan. EP Kastıkça artıyor. Yani elit gülle amiral topu özel haritalarda kasarsın

4. Teşekkürler. Tüm gemiler açık. Topları ful amiral yapsam daha çok puan kasarım demekki! Aslında kafamdaki soru şuydu: Epey online kalıyorum. Lig sonunda maksimum 17 m puan topluyorum. Bir geminin 600 m puan toplaması için nasıl bir oyuncu olması lazım? Yoksa bu bir oyun değil "meslek" de biz kendimizi mi kandırıyoruz :)

5. :) Sürekli özel harita vurması lazım hele hele başak :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Şimdilik beş tane var. Pır katlayıcım da 40 gün kaldı. Başka bir şeye takılmadan iki aya 50 tane başak yapmalıyım :)

7. 6mil ep var ama 2. lig atlıyamıyorum orda yaszıyor puanınız 2.5 mil olması lzm bende 2.3 yaptım suan ligde 200k daha kasıp alırım ins

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.