Ligler

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by †DarkCarnivaL†, May 4, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Merhaba bir üst lige çıkmanın herhangi bir avantajı varmı? Alt lige düşmeyi düşünüyorum çünkü sıralamaya daha kolay girebiliyorsunuz.

2. HODOR

HODOR Guest

Selamlar,

Evet liğ sıralamasına baktığınız sayfadan ''ödüller'' adlı bölüme girip ödülleri kontrol edebilirsiniz. Ve şuda var rakiplerin parası ile alınan ittifak salonunda toplar değişiyor liğe göre bunuda bir avantaj olarak görüyorsanız ona göre liğ tercihinizi yapabilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. Ödüller hepsinde aynı sadece lig buffı değişiyor. Eğer hangi linkte hangi toplar olduğunu ve toplarun nekadar rakiplarin parası istediğini paylaşabilirseniz ona göre karar verebilirim. Teşekkürler!

4. atlas42

atlas42 User

Genel sss deki lig sistemine, liglerin ittifak salonlarındaki nesneler konulsa konu daha da tamam olur.

5. lig atladığında rütbe puanında artıyor

†DarkCarnivaL† likes this.
  6. İttifak salonundaki itemler azalıyor bildiğim kadarıyla. Mesela deniz anası ligindeyken rakiplerin parasıyla vudu topu veya 30 kiloluk top alamıyorsun.

†DarkCarnivaL† likes this.
  7. Evet bunu biliyordum. Ama rütbe önemli değil benim için.