Ligde ilk 1000 giremiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve bestami tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bestami

bestami User

Her ay hic zorlanmadan ilk 1000 e girebiliyordum. Ama bu ay nedense ilk bine giremedim. Sagit yaptim capri yaptim yengeç yaptim. En üst ligdeyim barakude liginde kac gündür ugrasiyorum. Emegimle alnimin teriyle harita yapıyorum. Gemim de oyle kötü bir gemi degil menzil acik 7000 vuruyorum barutsuz. Bu onumdeki bin kisiyi oyunda göremiyorum. Cok enteresan oyunda 1000 kisi felan yok ama bu adamlar onumde . Herkes koymus bota keyfine bakıyor. Ben ise ilk 1000 de degilim. Bigpatron lutfen ilgilen bot kullananlara gerekli ceza verin .
    Saygilarimla herkese iyi oyumlar.

2. NavySEaL

NavySEaL User

bahsettiğin ilk bin sadece senin oynadıgın server deil bütün serverların toplamı yani göreemem kadar doğal bi şey yok.

3. bot olayına lafım yok ama ilk 1000 kişi görememen gayet doğal tüm serverdeki gemileri nasıl görecen yav :D:D:D

4. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Baktığınız sıralamada bütün sunucular bulunmaktadır. Zaten listede oyuncunun oynadığı sunucu da gözükmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.