lig

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☾☆෴ΒąM♠ΒąM෴☾☆ tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Deniz anası :
    • Toplam ELP : 0
    • Sezon ELP : 1.000.000
    Deniz atı :
    • Toplam ELP : 5.000.000
    • Sezon ELP : 2.500.000b

• şimdi benim deniz atı ligine gecmem için 5 m ep ve 2.5m ep almış olmam mı lazım yoksa 1m ep mi almış olmam lazım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Toplamda en az 5m elit puanınız zaten olmak zorunda.
    Onun dışında da lig atlamak için bulunduğunuz sezonda aktif olduğunuzu göstermeniz gerekli. O da 2,5m elit puan kısmı :)

Zaten bir örnek o konuda yazıyordu.

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Deniz atı :
    • Toplam ELP : 5.000.000
    • Sezon ELP : 2.500.000
    Baraküda
    • Toplam ELP : 100.000.000
    • Sezon ELP : 5.000.000

Örnek olarak ;

Bir oyuncu deniz atı liginden baraküda ligine çıkmak istiyorsa oyuncunun ihtiyacı olan toplam elit puan 100.000 000 ve 5 000 000 elit puanı deniz atı liginden elde etmelidir.

4. yani ben deniz atı lıgıne geçmek istemıyorum 5m ep var toplamda lig sralamama baktıgımda 2m harcamışım 2.5 m gecince deniz atı ligine gececeksem 2.5 m ep yi geçmiyecem ama deniz anasında yazıyo ya 1m ep diye onu coktan geçmişim etkinliler sayesinde iş işten geçti lig atlayacammı onu anlayamadım

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok hayır öyle bir şey yok lig atlamak istemeyen atlamaz :D Lig değişimleri için güvenli limana gidiyorsunuz orada bir görevli var oradan isteğe bağlı lig atlıyor veya düşüyorsunuz.

6. tmm anladım :D tşekkürler cevap icin

7. ●ђр●

●ђр● Guest

önemi yok, konu kilit iyi oyunlar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.