Destek lig

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve RuH-_-ADaM tarafından 15 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RuH-_-ADaM

RuH-_-ADaM User

liglerde alt lige iniş için bir kriter yok ama üst lige çıkış için ne yapmamız gerekiyor. biraz anlaşılır şekilde bir açıklama bekliyoruz sayın yetkililer.

2. HASAN*efe

HASAN*efe User

3. RuH-_-ADaM

RuH-_-ADaM User

vay arkadaş kaldık deniz anasında.yetkililer bu işe bir çözüm bulun. ligimizi yükseltmek istiyoruz. yardımcı olun

4. HASAN*efe

HASAN*efe User

yaklaşık 15 gündür bu konudan şikayetçiyim ve her seferinde yetkililere iletildi dendi ama demek yetkilileri aşan birşey yada yetkililer bizi veyahut onlara sorunu ileten forum adminlerini pekte umursamıyor :)
    yoksa bir sorunun 15 günden uzun sürmesi alaylık bir mevzu :)--alaylıktan kasıt uzmanı olmayan birinin bile halletmesi yoksa alay etmek manasında değil--

5. BüRKüT*

BüRKüT* User

Merhaba.bu ligde ben denizanasındaydım.9. sıradaydım ve 2. lige geçebilmek için yeterli puanım vardı.şimdi bana ne ödülüm geldi nede üst lige geçebildim.ne yani illa birincimi olacaz.millet geliyor alt lige milyonlarca elp yapıyor ozaman biz denizanasında takılacazmı nedir yani.bide bu 4-10. sıra arasındaydım ama ödülüm gelmedi.bunlara biri çözm bulsun

6. doomsday23

doomsday23 User

lig ödülleri neden gelmedi ilk yüzdeydim ödül falan gelmedi

7. HASAN*efe

HASAN*efe User

bazı duyumlar aldım hata varmış veyahut ne kadar doğru olduğundan emin olmamakla birlike ödüllerin ayın 30 unda verileceğiymiş tabiki bunlar sadece duyum doğruluk payı hakkında birşey söylenemez.alyansımda kimseye ödül geldiğini duymadım demek ki genel olarak böyle.

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

lig sistemindeki bu durum merkez ekibe iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.