Lig ve ruh kasma sorularım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Cipetpet-2 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

arkadaşlar merhaba hızlıca sorularıma geçeyim yardımcı olan arkadaslarıma simdiden tesekkür ediyorum.

1-Oyun içersindeki menüden lig ödüllerini açtıgımda denizanası ligi icin 11-100 arasındaki sıralamaya girenlere denizanası ligi buff ı ve rakiplerin paraları ödülü veriliyor yazıyo.Ancak yanlarında x8 ve x4 var bunlar ne anlama geliyor ? ben suan 152. sıradayım ama ilk 100 e girebilirim acaba ben ilk 100 e girersem kesin suretle bu buff ı alabilecekmiyim.yanındaki x8 ne anlama geliyor bu buff sürelimi acaba x8 onumu ifade ediyor kalıcı bir buff olmayacak mı ?

2- rakiplerin paraları ne anlama geliyor ben bunu aldıgımda ne kazanıcam ne satın alabilirim bununla.

3-Birde karaborsada gemi tasarımı ve buff lar var ancak bunları 1500 ruh karsılıgında alabiliyoruz.Peki bu 1500 ruhu nerden ve nasıl kasıcam ?

2. 1- Kardeşim sıralama servere göre değil Tüm sunuculara göre veriyor ödülleri ve x.. süresini gösteriyor buffun para ise adetini

2- Karaborsada çok az bir paraya gerçekten çok karlı alışveriş yapabilirsin vudu topu veya amiral topu gibi şeyler satılıyor. fakat lig bitişinde karaborsayı açıkcaklar

3- Gemi tasarımları Bufflar vb.şeyler doğru ruhlarla alınıyor ruhlar ise görevlerden elde ediliyor.

3. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Suan görevlere basladım ve 3. görevdeyim benden 10 tane ouranos savaşçısı batırmamı 30 tanede solon sikkesi toplamamı istedi.Ouronosu kestiğimde 1 tane solon sikkesi veriyo.Baska solon sikkesi kasabileceğim bir yöntem varmı sadece bu npc yi kesincemi kazanabiliyoruz ? öyleyse 30 tane ouronos batır deseymiş daha iyi olurmuş.

Acaba darbe vermem yeterlimi başkası batırsa gene solon sikkesi gelirmi bana

4. gelir fakat sonunu sen al bence belki gelmeyebilir.

5. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

bugün etkinlikten verilen bütün görevleri yaptım ilk defa bugün görevlere basladım bundan önceki 2 aşamada görev yapmadım suan 300 ruha sahibim arkadaslar.

pekala 3. aşama bitene kadar baska görev vermeyecekmi bana görev verici ? 2 gün boyunca boşmuyum yani ?

6. vespero12

vespero12 User

2015-07-21 09:24:1328461 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    2015-07-21 09:24:133 x Solon Sikkesi aldın.
    2015-07-21 09:19:16Titan Defender Ouranos tarafından batırıldın

gemi battı ama ne inci nede buz güllesi verdi.oyunda olmadığım için battıgım sırada inci vermesi gerekiyor.acill ilgilenilmesini rica ederim.

7. dark-us

dark-us User

Biri bana acıklayabilir mi elit puanım 7k bana 2.lige cıkamassın diyor nasıl cıkacam bilen varmı
    harita lvl 8 tp 6k