lig ve oyuk gülle

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗☆ĄЛİ*MÜĐĄŁξ☆亗 tarafından 23 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba öncelikle sorum şu. ben bonus haritada oyuk gülle ile sıktıgımda lig puanımın yükseldiğini gördüm normal haritalarda sıktıgım oyuklarda ligdeki puanımın artmasını saglıyormu yoksa lig puanı için sadece elit güllemi gereklio_O

2. Merhaba,

Amiral toplarınız ile gülle fark etmeksizin attığınız atış her top başına 1 elp, 1 tp alırsınız. Bu sistem tüm haritalarda geçerlidir. Özel harita veya tılsım ayrımı yoktur. Elit gülle atışı yaparsanız eğer her salvoda iki katı elit puan alabilirsiniz. Dolayısı ile ligde elit puan yükseldiği için üst sıralara çıkabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz.

3. peki amiral ile elit gülle attıgım zaman bu dahada çok katlanacak dogrumu anladım

4. beatdovne

beatdovne User

1 Amiral topu + 1 Oyuk Gülle : 1 Elit Puan
    1 Amiral topu + 1 Elit Gülle : 2 Elit Puan

Normal elit gülleden bahsettim bazen belirli elit gülle 2 kat ep falan veriyor öyle etkinlikler yapılıyor normalde böyle amiral topu 1 verir elit güllede 1 verir

5. Merhaba,

Sorunuz aydınlığa kavuştuğu için konu kilitlenmiştir.

iyi forumlar dileriz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.