Öneri Lig süresi kısaltılsın

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve samate tarafından 15 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. samate

samate User

Merhabalar,

başlıktan da anlaşılacağı lig süresinin gereksiz uzun olduğunu düşünüyorum, ödüller de hiç de o kadar beklemeye değer ödüller değil açıkcası, süre 1 ve ya 2 haftaya indirilse daha iyi olur bence,

konu ile ilgili nokta dahi olsa yazıp desteyinizi göstermenizi rica ediyorum,

sn. adminlerden de bu konuda önerimi desteklemelerini ve konuyu ilgili birimlere göndermelerini rica ediyorum,

herkese iyi oyunlar.

яoтαsız bunu beğendi.
  2. mamı_55

mamı_55 User

Süresi iyi de rakip parası biraz arttırılabilir 3 ay sonunda bugün 50 amiral aldım :D

3. samate

samate User

bende ondan diyorum, yukarı liglerde de durum aşağı yukarı aynı, şöyle de bir çözüm önerile bilinir, fiyatları 1 para karşılığı olacak şekilde ayarlasınlar en azından, yoksa 3 ay kasılda top alacam çok uzun hikaye, milleti istemeyerek pasifize ediyorlar bu şekilde yaparak, oysa ki millet nakitten yana her zaman, nakit olsn soğan olsun diye bir deyim var, ben bugün aldığımı bugün harcaya bileyim, bu bana ek bir moral olur, yoksa aylarca yatırım yap, uzun iş