Lig Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 25 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ben en alt ligdeyim ve su an 27 milyon elit puan ayrıca 11 milyon elit puan bu lig sezonunda elde ettim yüzdelik dilim olarak ta bırak yüzde 33 ü yüzde 10 luk dilime dahi giriyorum ama buna ragmen hala lig atlayamıyorum sorun nedir biri yardımcı olabilir mi ?

2. Lige nasıl girerim?
    Oyunda aktif olmanız yeterlidir, bu şekilde otomatik olarak lige katılım yapmış olacaksınız.
    Elite puanınıza göre (0 olsa bile), aşağıdaki liglerden birinde başlayacaksınız.

Barracuda Ligi: 111.463.044 Elitepoints

Deniz Atı Ligi: 4.455.814 Elitepoints

Deniz Anası Ligi: 0 Elitepoints

Bir üst lige nasıl çıkarım
    Bir üst lige yükselmek için bazı yeterlilikler sağlanmalıdır.
    • Aktif olmanız gerekli
    • İçinde bulunduğumuz sezonda minimum 1.000.000 elit puan almış olmanız gerekli.
    • Daha üst lige çıkabilmek için toplam elp puanınız yeterli olmalı (yukarı bakınız)
    • Ligin en tepesinde olmanız gerekli.
    Merak etdeceğiniz başka bir bilgi:

https://board-tr.seafight.com/threads/toplarin-doldurma-sueresi.61842/

3. Dostum en tepesi yüzde 33 lük dilimmiş galiba bende uzunca bi süre sadece birinciler çıkıyor sanıyordum hepte sacma gelmişti zaten düsünsene her ay yalnızca bir kişi lig atlayabiliyor galiba bi sorun var lig sisteminde ama kimse herhangi bir cevap vermiyor baktım bir sürü kisinin aynı sorunu var ama herkese bir sey muhakkak eksiktir diyorlar madem bu kadar eminler ne eksik onu da söylesinler bari.

4. Deniz altı ligine düşmüşseniz, bir üst lige çıkmanız için 111 milyon elit puan kasmanız gerekmektedir. Yukarıdaki bilgide de öyle yazıyor.

5. En alt ligdeyim deniz atında degil

6. O zaman ligin en tepesinde olmanız gerekiyormuş. Bana kalırsa bu son şart çok saçma ve kaldırılması lazım diye düşünüyorum. Sonuçta hiçbir bilgiye sahip olmadan alt liglere düşen birçok oyuncu var. Şimdi bu oyuncular baracuda ligine çıkmak istiyor ve istenilen şart can yakıcı. Yetkililere iletilmesini talep ediyoruz, ligde 1. olma şartını kaldırsınlar.

7. Katılıyorum elit puanım yetiyor elit gemileri kullanmak istiyorum ama bundan dolayı kullanamıyorum çok saçma en azından elit puanımızın yettiği gemileri kullanabilsek

https://board-tr.seafight.com/threads/toplarin-doldurma-sueresi.61842/

8. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetlerinizi not aldık

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.