Lig Sistemi

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by kftr, Jan 14, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kftr

kftr User

ben şuan 100 m üstünde elit puanım ve bir üst lige yarın gecıcem fakat ödüller nedir
    yanı geçsem ne olur geçmesem faydası nedır durum nedır ödüller umarım iyidir güzeldir

2. Selam ;

Gerekli bilgilere buradan ulaşabilirsiniz . Unutmayın her bir üst lig daha zor ve çekişmeli olacaktır :)

İyi oyunlar.

Last edited by moderator: Jan 15, 2017
  3. merhabalar bir sorum olacak lig sistemiyle ilgili benimde ben ligte sıralamada ilk 100 deydim hatta 62.ydim dün baktığımda bana 4 rakip parası gelmesi lazımken ben ;
    6738438 kahraman puanı aldın.

2017-01-15 12:00:11
    1 x Rakiplerin paraları aldın.
    diyor peki bu neden böyle oldu anlamadım ve kahraman puanı nedir ?

4. aynı şekilde ligi 95 soırada bitirdim 1 para verdi

5. lig ödülleri için kendi bulunduğunuzun serverin sıralaması değil genel sıralamaya bakmanız lazım yani tüm sunucular üzeirndne dağıtılır bu ödüller demekki genel sıralamada baya gerideymişsiniz ki 1 rakip parası almışsınız.Kahraman puanı içinde sanırım elit puan olması lazım o ay ki kastığınız elit puan.

6. Deniz atı liginde 55. sıradaydım.1 rakip parası verdi.Normalde 4 rakip parası ile deniz atı ligi buffu x8 vermesi gerekli değil miydi?

7. kendi bulundugun ligde degil sıralama tüm sunuculardan baz alınıyor ve ödüller de ona göre veriliyor

8. Merhaba ;

Hangi ligde olduğunuzu belirtmemişsiniz , ancak sıralamanızın genel sıralama mı olduğuna dikkat ediniz . Bunu göz önüne alarak değerlendiriniz. . Ayrıca aldığınız kahraman puanı henüz oyuna eklenmemiş veya hiç eklenmeyecek olup her sezon kastığınız elit puanı toplayan sistematik bir puanlamadır .

İyi oyunlar.

Thread Status:
Not open for further replies.