LİG SİSTEMİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ghosthunter tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lig sistemindeki hata düzeltildi mi arkadaşlar? Lig değiştirebiliyor muyuz şu an? Düzelmedyse adminlerin bir bilgisi var mı ne zaman düzelecek?

2. lig sistemi ile ilgili tongaya düştük.belkide adminler bile bilmiyodu yada ters giden bişey yüzünden paralar tüm server sırasına göre dağıtılacak dendi.okadar elit sıktık aldığımız 1 dene para.üstüne üstlük üst lige çıkamadık.ben en alt ligdeyim benim ligimdeki ilk 3 kişi ortadaki ligdeki 1.den daha fazla elit puana sahip.o verdiğiniz ödül parasını geçtimde ben üst lige çıkıp nası tasarım alacağım.sürekli gülle sık sonra baştan bşla niye bulunduğun ligte 1. değilsin.olay bumudur yani.
    ayrıca kaç yıldır aynı tasarımlar kaldı.Artık parasız tasarım satmaz oldunuz.yeni elit tasarımlar eklenmez oldu.nerden para kazanabiliriz hesabından düzenleme yapıyosunuz oyunun diğer yönleri çöküyor.daha halen pırıltıdan çıkan dp ve tp ler kaldırılmadı misal.

ghosthunter bunu beğendi.
  3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

bu durum iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.