LİG SİSTEMİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -yargısızinfaz- tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyuna lig sistemi eklediler ne bi açıklama ne bişey var foruma bakıyorum bulamıyorum. Acaba sorun bende ben mi bulamıyorum yoksa hala bi açıklama yapılmadı mı ?

Lütfen cevap ..

2. sorun sizde değil hala bir açıklama yok.

3. recvol

recvol User

bu yeni gelen lig sisteminde lig karaborsası var diyorlardı ne zaman açılacak acaba

4. Açıklama yapmıyorlar tüm server 1.sine mi verecekler ödülü yoksa servera göremi bunu açıklasalar yeterli şimdlik o kadar gülle harcıyoruz ama tüm server sa boşa

5. Gangsta53

Gangsta53 User

Almanya1 forumunda da yeterli açıklama yok SSS sonra açıklanacak diyor. Bizimkilerin de yapacağı bir şey yok ama en azından ön açıklamayı çevirebilirler. Forum konusunda bizim adminler ve supporterlar gerçekten vasatın altında.

6. bana gelen bilgi şu şekilde

Yeni Seafight Lig Sistemi!
    Yeni Seafight Lig Sistemine hoşgeldiniz!
    Ligdeki durumuna bağlı olarak Karaborsa'daki özel nesnelere ve eşsiz anlaşmalara ulaşabilirsiniz.
    Elit Puanlarınız artık daha da önem taşıyor! Bunlar artık hangi ligde oynayacağınızı ve hangi ödülleri alacağınızı belirleyen ana etmen.
    Çapraz sunucu sistemi – artık tüm topluluğun en korkulan korsanlarına karşı ne durumda olduğunuzu görebiliyorsunuz.
    Gelecek, heyecan verici görünüyor: Tüylerinizi diken diken edecek lig etkinlikleri ve görevleri çoktan ufukta belirdi!
    Yelkenler fora korsanlar, heyamola!

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  7. tekir

tekir User

burdan anladığım kadarıyla yeni güvenli liman görevleri, sanırsam günlük görevler olabilir, diğer sunucularda olan oyuncularla kendimizi kıyaslamak, buda yakın zamanda sunucu değiştirme gibi bir durum olucak gibi geliyor, ön hazırlıklarını yapıyorlar galiba ve ligdeki durumumuza görede karaborsaya yeni itemler ve oyunda kullanacağımız sigorta sistemine benzeyen anlaşmalar olucak galiba , tabi bunlarda yeterli elit puan ve inci ile alınabilecek galiba .

8. Size sonsuz teşekkür ediyorum sağolun enazından ilgili birileri var;)
    Fakat asıl sorun bu uygulama ile ilgili ufacık bir açıklamayı dahi yapmadan milyonlarca gülleyi neden sonunu bilmeden takım arkadaşlarımıza attırıyorsunuz. Sayın yetkililer Arkadaşlarımız oyuk veya elit sürekli gülle sıkıyorlar lütfen biraz duyarlı olalım rica ediyorum saygılar kolay gelsin.

9. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

açıklama gelmedi beklemedeyiz

ZODİAC-DSF bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.