Lig sistemi Manta mı Baraküda mı?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 21 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar ucu ucuna Manta'ya çıktım, tasarımı aldım. Gemim orta halli bir gemi, toplar dahil hiçbir özelliği ful değil :)
    Şimdi, Manta'da kalarak rakiplerin paralarını Tamer'in ganimet (Niye Tamer'in kesesi anlamadım ama???) kesesi için mi biriktireyim, Baraküda'ya mı döneyim? Ne önerirsiniz? Teşekkürler!!!

2. MANTA LİGİNDE ALEV TOPU VAR DİYE DUYDUM ALEV İÇİN BENCE ORDA KAL :)

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Evet alev topu var. Fakat taşlarım zayıf olduğu için kalırsam kese için kalırım. Tamer'in ganimet kesesi imparatorun ganimet kesesinden daha kuvvetli mi bilemiyorum...

4. mamı_55

mamı_55 User

Pet kesesi sonuçta. Gemi taşları zayıfsa ganimet kesesi almaya bak. Son ligde imparatorun taş kesesi yoksa in bence :D

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. Artık etkinliklerde 16-17 taşlı tasarımlar konuyor. Bence taştan ziyade topa yönelin sizin için daha faydalı olacaktır

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. ●ђр●

●ђр● Guest

Pet kesesine gerek yok taslar düsuk seviye. Bence imparator alarak devam edin.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  7. Değerlendirmeleriniz için teşekkürler.
    Konuyu kapatabilirsiniz efem...