Lig Sistemi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The_Professionall tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. üstüne su iç bir bardak. senin adına üzüldüm. :( ama oyunvu hakları na saygı ve ya adalet anlayışı yok. katlayici almıştım. 15 günlük. nimet vs. oyun item lerim oyunun tam 1 hafta oynanamamasindan dolayı birer birer bittiler yardım için supporta yazdım tabi ki aldigim cevap programcilar üzerinde çalışıyor mağduriyet ne olacak peki dediğimde cevap yok. yani paramizla aldığımız emegimizle aldığımız ve oyun sunucusu hatalari ile oynayamadigimiz zaman da bile süreleri bitiyor. ve telafi edilmiyor. sadece diyeceğim oyun artık nasil oyuncunun cebinden para alırım onu dusundugunden kimse magduriyetlerle ilgilenemiyor ...

2. aynen öyle ben suppurta bu sorunu 6 kez yazdım foruma kaç kez yazdım bir kişi cevap dahi vermedi bir defa sadece bekleyin sorun düzelecek denilfi ama neense hala düzelmedi şuan bile cevap veren yok benim atttığım elit güllenin haddi hesabı yok ama kimsenin umrunda değiliz

3. Koman

Koman User

Merhaba ,

Programcılarımız belirtmiş olduğunuz sorunun üzerinde çalışma yapmaktadır. Mağduriyetinizi anlıyoruz eksik gelen buf ve rakip paraları geri verilecektir fakat belirli bir tarihi bizlerde şuan bilmediğimizden duyuruları takipte kalmanızda fayda var.

İyi oyunlar.

4. vertice

vertice User

Merhaba arkadaşlar. Bir sonraki lige atladım. Fakat o ligdeki tasarımlar gelmedi neden? Ne zaman gelir

5. sen ittifak salonundan alınca gelir

6. vertice

vertice User

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Lig değişimi yaptığınız zaman geçtiğiniz ligde bulunan tasarımları ittifak salonundan satın alabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

vertice bunu beğendi.
  8. Merhaba
    Lig sıralamasına göre verilen ödüllerde ilk yüze girenlere sıralamaya göre verilen buff ve rakiplerin parası ödüllerindeki buff; inci hasarını , yapı yuvaları ve top yuvalarını arttırır diyor.
    Ben ilk yüze girersem 8 tane verecek diye gözüküyor ben bu denizatı buff unu alırsam kaç yapı yuvası top yuvası verecek yada verecekmi tam olarak bilgi verebilirmisiniz?

9. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

10. Merhaba
    Bir şey daha soracam. Peki ben deniz atı ligindeyim o ligde ilk yüze girersem buffları yinede tüm liglere göremi verecek sadece lig parasınımı tüm sunuculara göre verecek ? Tam anlamadım.
    @ArmageddoN

11. Kaprissss

Kaprissss User

ArmegeddonN a sormuşşsun kardeşim ama ben söleyim, kendiside cevaplasın şimdi bulunduğun her ligde konumuna göre para alırsın, fakat item , buff vs gibi şeyleri alırken bulundugun lige göre değişiyor. gelelim sordugun soruya . Evet bulunduğun ligin genel sunucusuna göre verecek ve bulunduğun lige göre harcama yapabilirsin. İyi forumlar.
    ATA

yesilmen1903 bunu beğendi.
  12. Eyvallah Teşekkür ederim.

13. farukalp47

farukalp47 User

sevgili yetkililer ve seafight ahalisi oyunda ve forumda ligsistemi için bazı elit puan değerleri belirtilmiş mesela barkdüa ligie çıkmak için enaz toplam 100.000.000 elt puan ve manta ligi için 500.000.000 elit puan gibi fakat bu puanları nyanlış oludğunu düşünüyorum Çünkü benim sadece 98.635.259 elit puanım var ama barküda ligindeyim bu nasıl oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim bu konuyu supporta yazdım fakat bi yanlışlık olmadığını söylediler ama yanlışlık göz önünde arakdaşlar yardım edebilrseniz sevinirim ve yetkililer varsa yanlışlık düzeltilsin[​IMG]

14. Menetli

Menetli Guest

Selam @farukalp47 ,

Bu durumu teknik ekibimize daha önce iletmiştik sanırım sorun halen devam etmekte.Tekrardan bu durumu teknik ekibimize bildirilecektir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.