Lig Sistemi Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve The_Professionall tarafından 30 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

lig de ilkyüz e girdim.yani 95 oldum.ikramiyeler olarak 1 adet rakip para geldi. hatanın düzeltilmesi gerekir.oyun da hediyeler 4 adet rakip para ve 6 adet diğer özellik.düzeltilmeli

psiqopath bunu beğendi.
  2. psiqopath

psiqopath User

banada aynısı oldu

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @!!fehgaf!! ,

Lig sıralamasında kendi bulunduğunuz sunucu dikkate alınmamaktadır, tüm sunucular arasında sıralamaya girmeniz gerekmektedir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

4. ya admin diyorum ki zaten ligi bitirdim 1 ay oynadım o ligde ve sonuca ulaştım ama lig atlıyamıyorum düzelt şunu!

5. sem2323

sem2323 User

Lig atlanman için güvenli limana gidip lig sistemi acıp promosyona tıklayın lig atlama olacak tıklayın

6. Menetli

Menetli Guest

Merhabalar ,

Altta vereceğim ve görevli arkadaşımızın da verdiği linki inceleyiniz.Bütün şartları karşılamanıza ve lig sıfırlanmasından( her ayın 15’i ) 7 gün sonrada aynı sorunu yaşamanız durumunda Support’ta sorunuzu bildiren bir mesaj atınız.

https://board-tr.seafight.com/threads/seafight-lig-sistemi-s-s-s.78352/

Saygılarımla.

7. Lıg Ödülüm yarısı geldi bu ne zamn düzelicek acaba 8 buff 4 rakıp parası yerine 4 buf 2 rakip parası geldı ?

8. !!fehgaf!!

!!fehgaf!! User

eger lig sıralaması tüm sunucularda ıse neden oyun içindeki sıralaman kendi sunucu içindeki sıralamayı gösteriyor.o zaman gösterilen değer yanlış bakılmasına gerek yok.hatalı gösterim olmuyor mu?

psiqopath bunu beğendi.
  9. oyun burda bir avantaj sağlamış oyuncuya istediğin tüm sunucuları tek tek görebilirsin ve hepsini toplu halde de görebilirsin

10. merhaba ben manta ligini 2, olarak bitirdim bana top yerini 7gün verdi ve lig parasını 4 adet verdi bu hata nasıl düzelecek attığımız o kadar elit gülle ne olacak konuyu supporta yazdım kimse net bir bilgi vermiyor lütfen yardımcı olursanız seinirim

11. Kendi serverında 2.olarak mı bitirdin

12. genel sıralamada birinci oldum normalde 1 ay gelmesi gereken lig bufu 27 gün geldi aylar mı kılsaldı haberimiz yok ?

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Detaylı bilgi geldiği zaman forumda paylaşılacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. hayır tüm serverler arasında 2 . olarak bitiridim

şuan 20 saatten az bir süre kaldı lig bufunun gitmesine ve ben o kadar emek harcadım 13 gün lig bufu 11 adet de lig parası hesabıma eksik eklendi bu sorunun ne zaman çözüleceğini sabırsızlıkla bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Kasım 2017
  15. tüm sunucu sıralamasına göre dağıtılır ödüller.

16. bana eksik verildi bvende bunu anlatıyorum ama ya beni kimse anlamıyor çözemedim

17. merhaba ben tüm serverler arasında lig de 2, olamma rağmen bana 7 gün lig bufu ve 4 rakip parası verildi normalde 20 gün lig bufu ve 15 rakip parası verilmesi gerekiyordu ben bunu kaç defa yazdım ve şimdiye kadar kimse bir dönüş yapmadı konuyla ilgili yardımlarınızı rica ediyorum

18. supporta yazman gerekli öyleyse.

19. kardeşim supporta yazdınmı, cevap verdilermi ?

20. kimsenin cevap verdiği yok herkes birbirine atıyor topu bekleyin diyorlar 19 saat kaldı buf un gitmsine yani sorun bizde değil ama neden hakkımız olan bize verilmiyor hiç değilse bir cevap

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.