Lig sistemi hakkında kafama takılanlar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bєуєƒєη∂ι tarafından 26 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Denizaltında 85. sıradayım 6.392.000 elit puan kasmışım 85. sırada adımın solunda bir üst lige atlama yeterliliğine sahiptir yazıyor. baraküda için gereken elit puan 100 milyon değil mi? ben 6 milyon ile nasıl lig atlıyorum?

ikinci sorum üst lige atlama kurallarında. şunlar söylenmiş;
    • Aktif olmanız gerekli
    • Daha üst lige çıkabilmek için toplam elp puanınız yeterli olmalı (yukarı bakınız)
    • Ligin en tepesinde olmanız gerekli.
    1- lig biterken mi aktif olmam gerekli?
    2- bunu üstte uzunca sormuştum
    3- ligin en tepesinden kasıt nedir?

2. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Öncelikle Baraküda ligi için gerekli olan elit puan o sezon ligde kasmış oluğunuz puan değildir;geminizin toplam elit puan miktarıdır. Deniz atı liginden yükselebilmek için o sezon minimum 5.000.000 elit puan elde etmeniz ve lig yükselebilme işareti sıralamada yanınızda olması gerekmektedir.
    Aktif olmanız gereken yer sezon sıfırlandığında tekrar lig sıralamasında yerinizi alabilmeniz için geminizin online olması gerekmektedir.
    Ligin en tepesinden kasıt bir üst lige yükselebilmek için bulunduğunuz ligin Tüm Sunucular sıralamasında en az 1/3'lük kısımda bulunmanız gerekmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.