lig sistemi adalet istiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 16 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lig sisteminde adalet istiyorum. yeni lig başlayalı 24 saat olmadı
    manta 1. 271 milyon
    ilk 100 42 milyon

bota bile koysan bu kadar elit puan kasamasısn. bu bilgisayar hiç kapanmıyormu bu gemi hiç durmuyormu bu adamlar tuvaletegitmiyorum yemek yemiyorumu uymuyormu bariz belli bigpointi ve bizleri siz amdinleri enayi yerine koyarak göster göstere bot kullanıyorlar ve ya bug bunlardan birini kesin yapıyorlar belli. her ay aynı insanlar elit puan kasıyor

amiral top elit gülle kale yetenek pet ve gemi taşlarından bile koysan bu akdar eli t puan kasamassın. bu kadar kısa sürede geçen ay 3 milyar küsürle kapattılar
    hiç bir oyuncuda idaa ediyorum bu kadar gülle olamaz her ay 300-500 milyon elit gülle sıkman lazım

lig sistemi adaletli bir şekilde ne zaman düzeltileçek bence server server yapılması lazım
    bu adamlar ne zaman ban alaçak

öyle her ay 200-300 harita almakla olmuyor bu işler yapamazsın 3-4 milyar elit puan ayrıca kimseninde sabit harita alaçağını sanmıyorum zaten her ay cıkmıyor haritalar

ZülfikarReis ve atlas66 bunu beğendi.
  2. şuan etkinlik olduğu için belki hiç uyumadıysa ya da hesabın birden fazla kullanıcısı vardiyeli şekilde oynuyorsa yapabilir diye düşünüyorum ama incelensin bence de çünkü getiğimiz aylarda da sürekli aynı durum oluyordu

atlas66 bunu beğendi.
  3. öyleyse hemen id ile supporta bildirin. Tahminimce size o kişinin supportuna yaz derler ama siz yinede deneyin bi şansınızı olur mu olur :)

atlas66 bunu beğendi.
  4. ne alakası var bu sabah kasmaya başladım 40 milyon kastım yetenek kale ve elit puan taşını koyup birde elit puan gününüz varsa elit gülle amiral topu ile özel harita yaparsanız sizde böyle hızlıca puan toparlayabilirsiniz skandal.tr

5. arkadaşın sitemi 1.2 milyar kasan kişye diye tahmin ediyorum ben

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Siz yapamıyorsunuz diye başkalarıda yapamaz anlamına gelmez. Ben sizler kadar aktif oynamadığım halde dün 120 milyon kastım. 271 milyon yapılmayacak birşey değil. Milyar yapanların hesabı birden fazla kişi oynuyormudur evet kesin olarak.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.