Lig Sıralamasında Haksızlık

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »K◦İ◦Ŋ◦G«1[*DH] tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın Yetkililer Ben Denizanası Lig Sıralamasında 2nci Sıradaydım Sigara İçmek İçin Kalktım Yaklaşık 5 Dakika Geçmeden Baktım 3ncü Sıraya Düşmüşüm Arkadaşın Biri 5 Dakika İçersinde 500 Bin Elit Puan Nasıl Kasıyor Anlamadım. Sonra Yine Ligi Takip Etmeye Başladımki 15 Dakikada 2 Buçuk Milyon Elite Ulaştı İşin Garip Tarafı Bu Arkadaş 3ncü yada 4ncü sırada Olmayan Kişiydi O Kişinin İsmini Vermiyorum Şuan Supporta Bildirdim İncelemeye Alacaklarını Dediler Eyerki Bir Haksızlık varsa Hiç Kendimzi Yormuyalım Bu Kadarda Elit Gülle Atmayalım Hak Allahın Adıdır Kimse Haksızlık Etmesin..

2. Bro adamlar Ful+ful ödül için deniz anasına iniyor adam oyukla 12k vuruyor :D saniyede 1 ateş ediyor karla 150k 150k seri seri udyr kesiyorlar doğaldır adalet olmaz zaten böle oyunlarda ben 100 mil için uğrasıyom adamlar ödül için en üstten en alta iniyor

»K◦İ◦Ŋ◦G«1[*DH] bunu beğendi.
  3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

sizin de belirttiğiniz gibi supporta yazmışsınız gereken inceleme onlar tarafından yapılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.